HALID BEŠLIĆ @ STADION KOŠEVO @Stadion Koševo - Asim F. Hase

Datum: 22/06

Mjesto: Stadion Koševo - Asim F. Hase, Sarajevo

ONLINE PRODAJA JE OBUSTAVLJENA. ULAZNICE U REDOVNOJ PRODAJI MOŽETE NAĆI NA SVI OSTALIM PRODAJNIM MJESTIMA, PLATO SKENDERIJA, BKC, ULICA FERHADIJA...KAO I U SVIM OSTALIM AGENCIJAMA.



-------------------------------------------------

Ulaznice za ovaj koncert su u paketu skupa sa CD-om Halida Bešlića. CD i ulaznicu koja je sastavni dio CD-a, ćete nakon uspješnog plaćanja dobiti putem preporučene pošte na adresu koja je navedena prilikom registracije.

Molimo Vas da provjerite svoje podatke na profilu kako ne bi ste imali problema sa dostavom.

Ukoliko se iz bilo kojeg razloga pošta vrati, ponovno slanje neće biti omogućeno te ćete svoje ulaznice preuzimati u prostorijama KupiKartu.ba ili na nekom drugom prodajnom mjestu koje ćemo naknadno objaviti.

Mole se svi kupci izvan BiH da precizno navedu svoju adresu u BiH (Hotel, smještaj), kako bi smo pravovremeno mogli izvršiti dostavu paket ulaznica. Adresu možete poslati i na mail [email protected].


ULAZNICE:

- TEREN - 10 KM
- TRIBINA ZAPAD - 15 KM
- TRIBINA JUG - 12 KM
- TRIBINA SJEVER - 12 KM
- VIP TRIBINA ZAPAD - 50 KM - RASPRODANO!
- VIP BACKSTAGE - 50 KM

---------

Pjevač nepokolobeljivog duha ,Halid Bešlić,po mnogima, najveća muzička legenda ovih prostora,održat će svoj koncert života,u Sarajevu,22.juna, na stadionu „Koševo“.Ono, po čemu su pjesme ovog muzičara posebne,svakako je emocija,a mnoge od njih nose snažne  poruke,na koje mnogi i zaplaču!

Veliki hitovi poput „Dijamanti“,“Put me zove“,“Ljiljani“,“Grade moj“,“Zlatne strune“,“U meni  jesen je“,“Čardak“,“Miljacka“, neizbježni  su dio koncertnog programa,ali će publika uživati i u novim pjesmama,s albuma „Romanija“,za koji mnogi kritičari kažu da je to njegov najbolji album.

Bešlić je u svojoj  karijeri održao na hiljade koncerata i turneja,ali  se  do sada,dva,ipak,izdvajaju,onaj  iz 2004. i  drugi iz 2008.godine,kada su u prepunoj sarajevskoj dvorani  Zetra,emocije publike dovedene do usijanja!Punio je Bešlić i zeničku Arenu,zatim,dva dana zaredom Arenu u Zagrebu,no,koncert na Koševu smatra krunom svoje karijere i koncertom života!

Kupovinom paket ulaznice  dobijate najnoviji  album „Romanija“,s jedanaest novih hitova!


 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!