LORD OF THE DANCE @ BORIK @Dvorana Borik

Datum: 19/03

Mjesto: Dvorana Borik, Banja Luka



Na vašu želju ponovo sa vama: Michael Flatley's LORD OF THE DANCE

Najposjećeniji plesni spektakl na svijetu, Michael Flatley's Lord of the Dance na vašu želju dolazi vam ponovno - plesni spektakl na svijetu! Ovaj put će nas oduševiti sa novom, spektakularnom plesnom atrakcijom.

Produkcija Michaela Flatleya je već petnaest godina plesni spektakl broj jedan u svijetu i održava se na samom vrhu prodanih predstava, a gledalo je već više od 60 milijuna ljudi.

Lord of The Dance je od 1996., kad ju je glasoviti irski plesač i koreograf Michael Flately postavio na scenu, postala najprodavanija plesna priredba na svijetu. Gostovala je pred rasprodanim gledalištima u više od 60 zemalja.Od tada dalje diljem svijeta bilježi samo rasprodane nastupe, a drži i rekord u čuvenoj londonskoj Wembley Areni gdje je čak 21 dan zaredom nastupao pred prepunom dvoranom. Danas postoje ukupno tri postave "Lord Of The Dance": prva za turneje po Europi, druga po SAD i treća po Australiji. U sklopu svake od njih nastupa dvjestotinjak vrhunskih plesača i plesačica prosječne starosti 22 godine. Nastupi su neprestano pod pažnjom 20 kreativnih profesionalaca zaduženih za set design, kostime, svjetlo, zvuk i koreografiju, kako bi se održali visoki standardi toga plesno-glazbenoga spektakla.

Predstave su bazirane na irskom folkloru. Riječ je o klasičnoj priči o borbi između dobra i zla ispričanoj univerzalnim jezikom plesa. Od trenutka kada se svjetla ugase pa do posljednjeg bisa publika je opčinjena maestralno orkestriranom kombinacijom preciznih plesnih koraka, vrhunskog osvjetljenja i specijalnih pirotehničkih efekata, a ni glazbena podloga ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Tu neponovljivu legendu između dobrog i zla, koja će ovoga puta zaživjeti u sasvim novim dimenzijama, moći ćete vidjeti 19. marta u dvorani Borik, u Banja Luci. 

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!