SPRING BREAK @ BUDVA @BUDVA - Kamenovo plaža

Datum: 06 - 08/06

Mjesto: BUDVA - Kamenovo plaža, Budva

 

Proljeće i početak ljetnje sezone biće u znaku četvrtog izdanja Spring Break Montenegro festivala, koji će se tradicionalno održati od 6. do 8. juna u Budvi, na Kamenovu, jednoj od najljepših jadranskih plaža.

Dobro poznate žurke, pod otvorenim nebom i veliki broj posjetilaca iz cijele Evrope ucrtale su Kamenovo, Budvu i Crnu Goru na mapu svjetskih festivalskih destinacija.

Ove godine smo otišli korak dalje, pa Spring Break nije samo festival elektronskog zvuka. Dobru zabavu do ranih jutarnjih sati, osim najboljih predstavnika progressive, deep i fanky house-a garantuju
vrhunski rap i rock'n'roll izvođači .

S ponosom vam predstavljamo line up festivala!

Vito Lucente, belgijski producent, svijetu poznatiji kao Junior Jack, kao DJ i producent radi od '90-ih. Nastupao je širom svijeta, a poslije nekoliko godina je ponovo u Crnoj Gori! Hitovi koji su godinama bili na top listama najslušanijih, na Spring Break-u će dobiti novi remix. Radeći sa imenima kao što su Moby, Bob Sinclair, Roger Sanchez, naš gost je izgradio prepoznatljiv zvuk. Singlovi poput Es Samba, Stupid disco i My feeling, čine ga jednim od najpopularnijih DJ-eva današnjice.

Nigel Stately, mađarski DJ za sve ljubitelje deep zvuka pripremiće mix Deep cafe Vol. Od domaćih izvođača sa deep house scene tu su Soft 85, P.S., Luka Tarle i Millok.

Ugostićemo i čuvenog Caneta i kultni rok sastav Partibrejkersi. Priliku da zagriju atmosferu imaće već prvog dana festivala.

Rok grupa, Van Gogh premijerno predstavlja novi album "Neumereni u svemu" uz karakterističan zvuk, energiju i sugestivnost koje ih čine prepoznatljivim.

Svojevrsna kombinacija pop, rok, rege, hip-hop i bluza nas očekuje uz dobro poznat beogradski sastav S.A.R.S.

I to nije sve! Uskoro očekujte još imena iz svjetske muzičke DJ produkcije...  Više informacija o festivalu možete saznati putem sajta www.springbreakmontenegro.me , a kontaktirajte  nas i putem Facebook stranice Spring Break Montenegro.

Smještaj za sve posjetioce festivala obezbijeđen je po povoljnim uslovima- u hotelu Budvanska rivijera i Hotelu Bečići, kao i u privatnom smještaju (detaljne informacije saznajte putem sajta www.springbreakmontenegro.me).

Vrijeme je za najluđi provod koji se dugo pamti i prepričava, nove ljubavi ili makar sjajne avanture!

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!