HEINEKEN LOVE FEST @Vrnjačka Banja - Jezero

Datum: 07 - 09/08

Mjesto: Vrnjačka Banja - Jezero, Vrnjacka Banja

 

 

Nevjerovatan lineup od 7. do 9. avgusta na novoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji

Jeff Mills, Eric Prydz i Mark Knight i mnogi drugi dolaze na Heineken Lovefest!

 

Heineken Lovefest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog ljeta biće održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Osim nevjerovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najljepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera.

Na novom prostoru u gradu biće smješteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove - od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na glavnoj muzičkoj bini nastupiće legende Detroit tehna Jeff Mills (Džef Mils), Kenny Larkin (Keni Larkin), kao i Robert Hood (Robert Hud), kome će festival ljubavi biti prvo pojavljivanje pred publikom na Balkanu. Program će obiljeležiti i nastup svjetske progressive house atrakcije Pryda-e (Prajde), poznatijeg pod imenom Eric Prydz (Erik Pric).

Na Heineken Lovefest dolaze i holandska deep house zvijezda Tom Trago (Tom Trago), tech house dvojac Tiefschwarz (Tifšvarc), kao i britanski di-džej i producent Mark Knight (Mark Najt). Festival će zatvoriti James Zabiela (Džejms Zabiela), kome će ovo biti drugi nastup u Vrnjačkoj Banji.

Na Energy Stage-u nastupiće predstavnici nu disco zvuka Adana Twins (Adana Tvins), Finnebassen (Finebasen) i Doctor DRU (Doktor DRU). Publici će se predstaviti i Tama Sumo, kao i di-džej Makam i Levon Vincent (Levon Vinsent), producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound.

Partibrejkersi, Let 3 i Bad Copy na Live Stage-u...

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene - Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Na Live Stage-u nastupiće i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor.

Za razliku od prethodnih godina, Heineken Lovefest će ovog ljeta biti održan na većoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Prema riječima organizatora, novi festivalski prostor smješten u parku pored gradskog jezera, prostire se na 20.000 metara kvadratnih i moći će da primi i do 15.000 posetilaca za veče.

Trenutna cijena trodnevnog paketa ulaznica je 30 BAM.

Više o festivalu: www.lovefest.rs

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!