HOT Friday with P MONEY @Cinemas Sloga

Datum: 25/04

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo

 

PRODAJA ULAZNICA USKORO!!!

 

HOT Friday  - hip hop session 


Paris Moore-Williams  bolje poznat kao  P Money je  engleski   MC  iz južnog Londona  i  vrlo je poznat po svom  stilu i jedan od najvažnijih likova  dubstep i hip hop  scene.

P Money je počeo svoju karijeru  sa Fatal Assassins zajedno sa  Little Dee and Blacks . Postigao je ogroman uspijeh sa singlom "What Did He Say", koji izdan na svim formatima - ploče, cd i web izdanje. Trenutno je  uključen  u projekte ekipe  OG Season.

Udruženje za kulturnu i medijsku dekontaminaciju, Radio Sarajevo i efm Studentski radio  u saradnji sa međunarodnom organizacijom “British Council”, a u sklopu projekta “Music Showcase”  te “Selector radio show”, priprema se ugostiti britansku hip - hop zvijezdu P Money .

Događaj se planira za realizaciju u petak  25.04.2014. godine u koncertnom prostoru Sloga - Sarajevo.

U sklopu projekta će nastupiti i mladi bosanskohercegovački hip-hop umjetnici među kojima su  i najbrži reper na balkanu, zeničanin Jasmin Alić, aka Biga, uz podršku “full clip dj’z” sa eFM studentskog radija .  Koncert će se desiti u sarajevskom Cinemas klubu (ex Sloga)  u petak  25. aprila  2014  sa početkom u 22 sata, a cijena karte za ovaj događaj je 10 BAM. Cijena karte na dan koncerta 15 BAM.

Osim ovog izvanrednog koncerta P Money će se  družiti i sa lokalnim hip hop umjetnicima na radionici koja će biti održana  24. aprila u Centru za kulturnu i medijsku dekontaminaciju. U okviru ove radionice mladi će imati priliku da se druže i razmjene iskustva  sa  ovim svjetski poznatim umjetnikom. 

Za više informacija o umjetniku možete posjetiti sljedeće web stranice:

http://en.wikipedia.org/wiki/P_Money

http://www.discogs.com/artist/220187-P-Money

http://www.mtv.rs/top-liste/hip-hop-chart

Više informacija o eFM Studentskom radiju i dosadašnjim muzičkim projektima možete naći na  www.efm.ba

(http://www.efm.ba/tomcraft, http://www.efm.ba/sevdahbaby).

Više informacija o Radio Sarajevo možete naći na  http://www.radiosarajevo.ba/.

Više informacija o Radio Selektor možete pronaći na  http://www.selector-radio.com/

 


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!