NEW YORKER FRESH ISLAND @Plaža Zrće

Datum: 22/07

Mjesto: Plaža Zrće, OTOK PAG, NOVALJA

New Yorker FRESH ISLAND FESTIVAL

23-25 SRPANJ 2014.
Plaža Zrće / NOVALJA / Otok Pag / Hrvatska

Europski # 1 HIP - HOP BEACH FESTIVAL

Pokrenut u 2012 , New Yorker Fresh Island Festival se odmah nametnuo kao jedan od najboljih europskih ljetnih destinacija za one koji žele uživati u fuziji aktivnosti za toplog vremena i ekskluzivnim hip - hop i R & B koncertima. New Yorker Fresh Island odvija se na prekrasnoj plaži Zrće , na veličanstven otoku Pagu.Smješten uz obalu Hrvatske , to je jedan od najboljih svjetskih destinacija za mlade ljude žejlne zabave.

Zrće je destinacija koja ima bijele pješčane plaže, palme , kristalno čisto more i noćni život , privlačeći blizu 500.000 turista iz više od 80 različitih zemalja svake godine . Otok nudi niz izazova za ljubitelje ekstremnih sportova , poput skijanja , bungee jumpinga , jedrenja na dasci , biciklizam, ronjenje i još mnogo toga . Svjetski poznati umjetnici poput NAS, KRS - One , A $ AP Rocky , Eve , Iggy Azaelia i Tony Touch su bili oduševljeni okolišem , dok su nastupali na vodi , a također zapanjeni kombinacijom dana na i hip - hop kulture.

Već sama ta činjenica je ono što uspijeva postaviti Fresh Island kao ne samo jedan od najboljih Beach Club područja u Hrvatskoj , već i u svijetu . Dvojac Snoop Dogg & Madcon bili su toliko osvojeni sa atmosferom da su su snimili smo spot za njihov nadolazeći singl  "Is You With Me" tijekom njihova boravka . New Yorker Fresh Island će biti festival iskustvo koje ostaje s vama dugo nakon  što zabava prestane.

Line up:

Method Man & Redman

Pusha T

DMX

Rick Ross

+ many more


Vidimo se na pijesku!

 

Ex YU ulaznice će se mijenjati za narukvice, a to se odnosi na kupce s važećom osobnom iskaznicom ili putovnicom iz sljedećih zemalja:
Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo. 
Svaki posjetitelj može zamijeniti jednu ulaznicu za narukvicu.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!