VELAHVLE @ CINEMAS SLOGA @Cinemas Sloga

Datum: 03/10

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo

 

U petak, 03. oktobra od 22:00 sata sarajevski bend VELAHAVLE održati će koncert u klubu Cinemas / Sloga. Koncert u kultom sarajevskom klubu Sloga početak je jesenje turneje koja se nastavlja koncertima u regionu.

Ovo ljeto, pored nastupa  članovi benda VELAHAVLE radili su  na novim pjesmama, a neke od njih premijerno će biti izvedene i na koncertu u Sarajevu.

„Posljednji album What About Now izdali smo prije skoro dvije godine. Nakon izdavanja albuma održali smo dobar broj koncerata u zemlji i inostranstvu,” ističe Samir Hodović, frontmen benda VELAHAVLE. Ã¢â‚¬žPored nastupa, mi svakodnevno radimo i na novim pjesmama. Posljenji singl Idemo Ludo, Idemo Jako izdali smo u junu ove godine i reakcije publike su bile odlične. Od tada smo sve vrijeme radili na novim pjesmama i jedva čekamo da ih predstavimo publici u Sarajevu,” dodaje Hodović.

 

Idemo Ludo, Idemo Jako

Sarajevska publika će pored novih pjesama grupe VELAHAVLE moći uživati i u posebnom audio-vizualnom performansu kojeg realiziraju Repetitor VJz, duo koji već niz godina sarađuje sa bendom VELAHAVLE.

 
 
 
 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!