ŽELJKO JOKSIMOVIĆ @ PECARA @Sportska dvorana "PECARA"

Datum: 27/12

Mjesto: Sportska dvorana "PECARA", Širko Brijeg

 

Željko Joksimović s gostima 27.12. u dvorani Pecara

 

 

Zagrijavanje za doček Nove Godine u Hercegovini će krenuti uz veliki koncertni spektakl Željka Joksimovića koji će se održati 27.prosinca.

S obzirom na očekivano veliki interes za ovaj koncert, organizatori su se odlučili za najveću hercegovačku dvoranu-Pecara na Širokom Brijegu.

Joksimović je jedan od najpopularnijih glazbenika i skladatelja na Balkanu, a neke od svojih suradnji predstavit će i na ovom koncertu.

Pjesme poput „Lane moje“, „Michelle“, „ZaboravljašÃ¢â‚¬Å“, „Ljubavi“, „Ludak kao ja“, tek su neki od brojnih Željkovih hitova koji uvijek privuku brojnu publiku.

„Njegovi koncerti su posebna glazbena priča, prepuna ljubavi i emocija, a ne sumnjamo kako će tako biti i na Pecari, tim više što će mu se na pozornici pridružiti i gosti, neke od najvećih glazbenih zvijezda u regiji“, kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Njegova najnovija suradnja „Zabluda“- duet s Tonijem Cetinskim, u samo mjesec i pol od objavljivanja, imala je gotovo 3 milijuna pregleda na you tube-u.

Ulaznice u pretprodaju stižu u srijedu, a prvih 600 prodavat će se po nižim cijenama-12 KM za parter i 17 KM za tribine.

U Mostaru će se prodavati na info pultu Mepas Mall-a, Forest lounge bar-u u Orci, u Širokom Brijegu u caffe bar-u Cosmopolitan, te preko sustava kupikartu.ba.

Sve novosti vezane za ovaj koncert možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar

 

Generalni sponzor koncerta je HT Eronet.

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!