ĐUROLOGIJA @ BNP ZENICA - RASPRODANO @BNP ZENICA

Datum: 08/12

Mjesto: BNP ZENICA, Zenica

 

Branko Đurić Đuro predstavlja  Ã¢â‚¬žĐurologiju“!

Autorska predstava karizmatičnog Đure premijerno u Bosni i Hercegovini početkom decembra

 

 

Nova autorska hit predstava Branka Đurića Đure - „Đurologija“ napokon stiže u Bosnu i Hercegovinu, gdje će biti premijerno izvedena  u sklopu mini-turneje 4. decembra u Tuzli, u prostoru Bosanskog kulturnog centra a potom 8. decembra u Zenici, u Bosanskom narodnom pozorištu.

„Đurologija je zbirka mojih razmišljanja, koja na zabavan način predstavljaju sve ono što me nasmijava i zabavlja, ali i nervira! To je moj svojevrsni anti-stand up show, koji ponaviše podsjeća na neposredni i iskren razgovor sa publikom,“ otkriva Branko Đurić Đuro, karizmatični Sarajlija kojeg je  publika oduvijek obožavala. 

Već je kao junak urnebesnog showa  “Top lista nadrealista” obarao s nogu, a u posljednje vrijeme je  briljirao u filmovima “Montevideo, vidimo se”  i  Ã¢â‚¬Å“Atomski  zdesna”. Branko Đurić Đuro iza sebe ima i niz izuzetno uspješnih projekta u kojima je podjednako vješto uskakao u uloge glumca, redatelja, ili autora - spomenimo samo filmske hitove “Ničija zemlja”, “Kajmak i marmelada”, “U zemlji krvi i meda”, a tu je i humoristična serija „Naša mala klinika“ za koju je pisao scenarij te režirao  i producirao seriju. Svestrani Đuro brojne fanove ima i među ljubiteljima svog originalnog glazbenog izraza i kao frontman “Bombaj štampe” već je odavno svojim hitovima osvojio publiku.

Mini-turneju monodrame „Đurologija“ producira Tomislav Kašljević, a publika po svoje ulaznice može požuriti na prodajna mjesta sustava Kupikartu.ba i na blagajne BKC-a Tuzla i BNP-a Zenica.

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!