HARIS DŽINOVIĆ @ BABALOO CLUB @Babaloo Night Club Livno

Datum: 13/12

Mjesto: Babaloo Night Club Livno, Livno

Kralj meraka, Haris Džinović, priprema koncertni spektakl u Livnu  koji će se održati 13. prosinca u Night club-u Babaloo. Radi se o velikom, solističkom koncertu koji će po prvi put održati pred publikom u ovom gradu, a i regionu.

Haris Džinović zaista je neprikosnovena glazbena zvijezda naših prostora. Njegov je glas jedinstven, njegove pjesme veliki hitovi na Balkanu, a ugovor s renomiranom europskom diskografskom kućom Poligram odavno mu je već osigurao popularnost i širom Europe, gdje je stekao veliki glazbeni ugled među svjetskim zvjezdama.  Među njegove fanove i velike prijatelje danas spadaju i zvučna imena kao što su George Michael, Sting, Bon Jovi... Pjevao je i surađivao s Gypsy Kingsima, ali i sa španjolskom opernom pjevačicom Montserrat Caballé.

Haris Džinović je izgradio svoj jedinstveni glazbeni stil za koji sam kaže da je mješavina glazbe Toma Jonesa i Safeta Isovića, a ljubitelji kvalitetne i dobre pjesme, te odlične atmosfere na livanjskom koncertu će se u to uvjeriti.

Radi očekivano velikog interesa za Harisov predstojeći koncert u Night clubu Babaloo, organizatori najavljuju da će ulaznice vrlo brzo biti puštane u pretprodaju. Publika može očekivati nezaboravno veče uz hitove „Pariške kapije“, „Kalup tvoga vrata“, „Muštuluk“ s aktualnog albuma „Magic“ kojeg je na YouTubeu preslušalo preko 30 miliona ljudi, „Pusti ljubav neka krene“, ali i sve one stare megahitove koje vole sve generacije publike - „Tako mi nedostaješÃ¢â‚¬Å“, „Jesul’ dunje procvale“, „Rano je za tugu“, „Ostariću, neću znati“ a neće nedostajati ni prekrasnih sevdalinki, te i romskih pesama sa početka svoje karijere. 

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!