EXIT 2015 @Novi Sad - EXIT

Datum: 09 - 12/07

Mjesto: Novi Sad - EXIT, Novi Sad



PRODAJA ULAZNICA JE OBUSTAVLJENA!!

 

PRODAJA ULAZNICA JE ISKLJUČIVO ZA GRAĐANE BOSNE I HERCEGOVINE.


EXIT AVANTURA (EXIT FESTIVAL I SEA DANCE FESTIVAL) ULAZNICA

Exit Festival: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad, Srbija  9-12. Jul 2015.
Sea Dance Festival: Budva, Crna Gora,  15-18. Jul 2015.

* Ulaznice su validne samo za državljane BIH što će biti neophodno dokazati prezentovanjem ID-a prilikom zamijene ulaznice za narukvicu. Narukvice se lično preuzimaju.

* Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamijenskim mjestima. Ista narukvica vam omogućava ulazak i na Exit festival i na Sea Dance Festival po jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamijeni će biti dostupne najkanije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije validna. Ulaznica mora biti odštampana.


EXIT FESTIVAL 2015 - ULAZNICA ZA FESTIVAL

Exit Festival - Novi Sad, 9-12. Jul 2015.

* Ulaznice su validne samo za državljane BIH što će biti neophodno dokazati prezentovanjem ID-a prilikom zamijene ulaznice za narukvicu. Narukvice se lično preuzimaju.

* Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamijenskim mjestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival po jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamijeni će biti dostupne najkanije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije validna. Ulaznica mora biti odštampana.

EXIT KAMP 2015 - ULAZNICA ZA KAMP

Exit Village - Novi Sad, 7-14. Jul 2015.

Svoju ulaznicu ćete zamijeniti za kamp narukvicu. Kamp narukvice nisu validne za ulazak na festival. Lokalna boravišna taksa nije uključena u cijenu kamp ulaznice (app 1,1 EUR po danu) i platićete je direktno na recepciji kampa.


EXIT KAMP 2015 - DNEVNE ULAZNICE

Exit Festival - Novi Sad, 9-12. Jul 2015.

* Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamijenskim mjestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival za naznačeni dan od 19h do 03h. Sve informacije o zamijeni će biti dostupne najkanije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije validna. Ulaznica mora biti odštampana.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!