DINO MERLIN @Stadion Koševo - Asim F. Hase

Datum: 25/07

Mjesto: Stadion Koševo - Asim F. Hase, Sarajevo


 

OGRANIČENA KOLIČINA ULAZNICA ZA TEREN JE JOŠ JEDINO U PRODAJI U CD SHOP MAGAZA, BKC SARAJEVO, PLATO SKENDERIJA I ULICA FERHADIJA.


Nakon što je 20002004. i 2008. publici priredio istinske spektakle na Koševu, Dino Merlin, nakon sedam godina, obećava show za pamćenje kojim će oboriti vlastiti rekord - bit će jedini umjetnik koji je četiri puta održao koncert na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu

Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će ove godine umjetnik održati u Bosni i Hercegovini.

Organizator koncerta Magaza d.o.o. u saradnji sa agencijom Kupikartu.ba obavještava sve zainteresovane da se ulaznice mogu kupiti po cijenama 15 KM za teren, 15 KM za južnu i sjevernu tribinu, 25 KM i 35 KM za zapadnu tribinu i fan pit (ograničen broj ulaznica). Novost je da pri kupovini ulaznica za zapadnu tribinu postoji mogućnost izbora sjedišta. 

Dosadašnja turneja kojom Dino Merlin promovira svoj aktuelni, 11. album Ã¢â‚¬Å“Hotel Nacional”, obara sve rekorde posjećenosti u dvoranama i gradovima širom Evrope i Amerike, a koncert 25. jula će biti četvrti susret bh. kantautora sa svojom publikom na koševskom stadionu.
 

Osim prodaje putem portala www.kupikartu.ba i putem mreže ovlaštenih prodajnih mjesta u BiH i regiji (http://www.dinomerlin.com/prodajna-mjesta), ulaznice možete kupiti i putem webshopa na web stranicama www.magaza.com.ba i www.dinomerlin.com putem kojih je omogućena i dostava na kućnu adresu diljem svijeta. 


Nakon kupljene ulaznice putem portala kupikartu.ba, svoje ulaznice (e-ticket) dobivate na email.


Upiti za VIP Backstage i VIP Lounge ulaznice vrše se putem linka: http://www.dinomerlin.com/prodajna-mjesta


Organizator ne preuzima odgovornost za ulaznice kupljene na bilo koji drugi način osim putem ovlaštenih prodajnih mjesta i gore navedenih web stranica.


Za sve dodatne informacije o kupovini ulaznica pratite službene stranice:

www.dinomerlin.com


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!