TROPICO BAND @Dvorana Mirza Delibašić

Datum: 16/10

Mjesto: Dvorana Mirza Delibašić, Sarajevo


KONCERT TROPICO BENDA 16. OKOTOBRA U SKENDERIJI!!

Popularni Tropico Band ritam nosi po cijeloj regiji. Sarajlije  i mnoge druge  će svojim ritmovima rasplesati 16. oktobra  u Skenderiji.

Brojni hitovi koje Tropico Band izvodi, ali i fantastičnu energiju koju sjajni momci nose sa sobom dovoljni su da ovaj koncert  bude noć za pamćenje. Poseban značaj daje promocija novih pjesama.

Nakon posljednjeg albuma koji je izašao u septembru 2013. godine i velikih hitova sa tog albuma kao što su „Ciao Bella“ i „Sve moje zore“, „Ne zovi me“ ovaj mladi bend  je svojoj publici poklonio novi album Ã¢â‚¬žTropico 2015“. Novim pjesmama, u koje su uložili mnogo energije, strasti i ljubavi, pokazali su još jednom zašto su broj 1 bend u regiji.

Nove pjesme „Šta ću tebi ja “, „U srcu mom“ i „Bićeš moja“ su već pronašle put do svojih fanova, a njihova mnogobrojna sarajevska publika će ih moći čuti u Skenderiji. 

Momci pred veliki solistički koncert u Skenderiji spremaju jedno veliko iznanađenje. U njihovom studiju u pripremi je i duetska pjesma, a momci zi Tropico benda ovog puta izrazili su želju da je otpjevaju sa pobjednikom treće  sezone showa ZMBT Mirzom Šoljaninom. Oduševio ih je kvalitet vokala i jedinstvena boja glasa koju Mirza posjeduje.

 

„Jako smo srećni što možemo svoju radost podeliti sa dragom sarajevskom publikom 16. Oktobra u Skenderiji. Polako nam se i ovaj dečački san ostvaruje i jako smo srećni i radujemo se koncertu. Imat ćemo i dosta iznanađenja. Jedno od tih je i duetska pjesma sa našim dragim kolegom Mirzom, a pesma će biti ekranizovana i emitovana u prvoj polovini septembra. Pesma se zove Sarajevo-Beograd, pevamo o dobrom druženju i lepim trenucima koje smo poneli i koje čuvamo kao uspomenu na ova dva grada.“ - poručuje nam frontmen Tropico benda, Aleksandar Cvetković Sale.





Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!