DINO MERLIN @Arena Husejin Smajlović Zenica

Datum: 02/04

Mjesto: Arena Husejin Smajlović Zenica, Zenica

 

 

PRODAJA ULAZNICA OD PONEDJELJKA, 22. FEBRUAR 2016. U 12 SATI

 
Ulaznice za koncert najveće bosanskohercegovačke zvijezde koji će se održati u Areni Zenica 2. aprila kreću u prodaju u ponedjeljak 22.2.2016. u 12 sati na web stranici i svim prodajnim mjestima servisa kupikartu.ba.

U okviru regionalne turneje “Hotel Nacional”, Dino Merlin će 2. aprila ove godine nakon gotovo sedam godina održati koncert u poznatoj Areni u Zenici koju je svojevremeno zvanično otvorio s dva uzastopna koncerta 20. i 21. marta 2009. godine. Biti će ovo prvi koncert u okviru turneje Hotel Nacional u Bosni i Hercegovini nakon spektakla na Koševu pred više od 70.000 ljudi u julu prošle godine. Cijene ulaznica će biti 15 KM za parter i 20 KM za tribine.

Čarobnjak je u okviru svjetske turneje Hotel Nacional obišao Sjevernu Ameriku, veći dio Evrope, a samo prošle godine je održao koncerte u gradovima regije: Ljubljana, Zagreb, Sarajevo, Beograd, Split, Beč. Prethodnog vikenda je rasprodao koncert u Varaždinu i tako oborio rekord posjećenosti u famoznoj gradskoj Areni hrvatskog grada baroka. Spektakularni nastupi od New York-a do Prilepa okarakterizirali su turneju sarajevskog Čarobnjaka, a nikakav izuzetak neće biti ni predstojeći dugoočekivani koncert u Zenici.

Prije koncerta u Zenici, Dino i njegov Hotel Nacional će 27.2. održati koncert u tri sedmice unaprijed rasprodanoj dvorani Golovec u slovenskom Celju. Nakon Zenice, Hotel Nacional dolazi u Osijek gdje je spektakl zakazan u gradskoj dvorani za 09.4.2016. Informacije o prodaji ulaznica za koncert u Osijeku uskoro će biti objavljene.

Za proljeće je također planiran Čarobnjakov do sada najveći koncert u Turskoj, koji će se održati u Ora Areni u Istanbulu, 23.4.2016. Ulaznice za koncert u Istanbulu dostupne su na turskom Ticketmaster servisu biletix.com.

Sve koncerte Dine Merlina kao i informacije o ulaznicama pratite na web stranici www.dinomerlin.com/turneja.
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!