FRAJLE @ BKC SARAJEVO @BKC - SARAJEVO

Datum: 07/05

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

Coca - cola Vam predstavlja koncertnu turneju Frajli

 

Šarmantni novosadski kvartet „The Frajle“ spada u red muzičkih sastava uz koji Vam je sjajno raspoloženje zagarantovano. Svojom orginalnošću i potpuno nesvakidašnjim scenskim ugođajem za veoma kratno vrijeme stekle su veliki broj fanova širom regiona.

Nakon velikog uspjeha koji su je donijeli albumi „Naš prvi album sa putovanja“ i  „A strana ljubavi“, Frajle su krajem prošle godine izdale novi album „B strana ljubavi“, koji je već svojim prvim singlovima zadobio izuzetne simpatije publike. Ono što ih krasi sve ove godine jeste i činjenica da su svojim angažmanom Frajle pomogle uspješnost brojnih humanitarnih akcija. Tako je i sa albumom „B strana ljubavi“, čijom kupovinom donirate sredstva udruženjima oboljelih od raka dojke u Bosni i Hercegovini.

Frajle sredinom aprila kreću na bosanskohercegovačku turneju. Turneja počinje 15. aprila, koncertom u Zenici, a završava 7. maja nastupom „Frajli“ u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu.

 U dvoranu Bosanskog kulturnog centra Frajle donose svo svoje muzičko umijeće i obećavaju lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame  na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Ne dopustite sebi da propustite susret sa Frajlama, jer one su „četiri dame, a jedan show“. Budite sa Frajlama u Bosanskom kulturnom centru  Sarajevo, 7. maja u 20,00 sati.

Generalni pokrovitelj turneje je kompanija „Coca - cola“, a partneri su „DM“, Melem i RSG radio. Generalni medijski pokrovitelj koncerta u Sarajevu je televizija PINK BiH.

 

 

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!