RADE ŠERBEDŽIJA @ BKC @BKC - SARAJEVO

Datum: 09/06

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

 PROMJENA DATUMA ODRŽAVANJA KONCERTA:

RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR BEND 9. JUNA 

Rade Šerbedžija uz pratnju sjajnog Zapadnog kolodvor benda, nastupiće 9. juna umjesto najavljenog 6. juna u Bosanskom kulturnom centru Sarajevo, zbog izmjena u rasporedu obaveza slavnog pozorišnog i filmskog glumca i pjesnika.

Nakon brojnih rasprodanih koncerata u regiji, Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend upravo su se vratili sa uspješne trinaestodnevne turneje u Švedskoj gdje su nastupali u impozantnim teatarskim prostorima u Goteborgu, Kristianstadu, Kalmaru, Ljungbyu, Malmu, Vaxju i Stockholmu.

Koncert u Sarajevu biće prilika i za promociju aktuelnog dvostrukog CD i DVD izdanja "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015", koji je po mišljenju struke jedan od najboljih koncertnih albuma objavljen prošle godine, a bio je i nominiran u kategoriji "Najboljeg albuma zabavne glazbe" na dodjeli nagrada Porin. 

Karakterističan vokal, interpretacija i boemska harizmatičnost koju Šerbedžija prenosi u svojim pjesmama i izvanredan bend koji muzički upotpunjuje njegove vokalne stilizacije, dovoljan su razlog da nam se pridružite 9. juna u BKC Sarajevo i provedete nezaboravno veče ispiunjeno posebnim emocijama.

Uskoro više informacija o prodaji ulaznica!

Do tada uživajte u spotu sa koncerta Lisinski 2015 na kojem je jedan od gostiju bio Saša Lošić, sa kojim je Šerbedžija otpjevao veliki hit Plavog orkestra "Bolje biti pijan nego star".
 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!