OK Fest @NP Sutjeska - Tjentište

Datum: 01 - 03/07

Mjesto: NP Sutjeska - Tjentište, Foča

 

Festival za mlade OK Fest je muzički događaj, koji svojim ciljem, programom i sadržajima nastoji da vrati “stari sjaj” Nacionalnom parku Sutjeska i postane jedan od značajnijih regionalnih festivalskih događaja. OK Fest održava se svake godine, prvog vikenda u julu mjesecu, te ćemo se tako sa vama na OK Festu 2016 družiti 01/02/03 jula. Osim bogatog muzičkog programa ljubiteljima dobre zabave, avanture, druženja i prirode nudimo brojne sadržaje u okviru zabavno - edukativnih zona:

Adrenalin zona: rafting na Tari; posjeta prašumi Perućici; planinarska šetnja do podnožja Maglića; sportske aktivnosti: basket, beach volley, mali fudbal..

Agora zona: interesantne panel diskusije i mini konferencije u saradnji sa partnerskim omladinskim i studentskim organizacijama

Umjetnička zona: muzički koncerti, revije studentskih filmova i studentske predstave, te projekcije svjetskih filmskih ostvarenja

Našu avanturu započeli smo iz čistog entuzijazma i ljubavi prema NP Sutjeska i nastavljamo je sa jasnim ciljem → „oživjeti“ NP Sutjeska, vratiti mlade iz cijelog regiona u ovaj fantastični prirodni ambijent, koji je prije pola vijeka sadržajima i ponudom bio namjenjen upravo njima i koji je stvaran od strane mladosti nekadašnje države.

  

OK FEST 2016

Spremni za novu avanturu?

 

OK Fest na Tjentištu/NP Sutjeska i ove godine 01/02/03 jula garantuje nabolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne izvođače.

 

Očekuju vas tri dana nezaboravne avanture uz   Babe - Vlatko Stefanovski Trio - Laibach - Who See - Kolja i grobovlasnici - Bajaga i instruktori - Edo Maajka - Kultur Shock - Viva Vox - ZAA - Dječaci - Artan Lili - Stereo Banana ... imena su ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska. Za najbolji provod do duboko u noć pobrinuće se - DJ Kawiar (Mika/SOPOT); DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy); DJ Coyote (Eyesburn)

 

Ulaz na sve koncerte i ovoga puta je besplatan.

 

Kao i prethodnih godina i ove godine, festival će osim bogatog muzičkog programa, biti ispunjen i brojnim drugim sadržajima: rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, panel diskusije... 

 

Ako želite da budete dio ove trodneve avanture u ponudi je paket „OK kamp 3 dana“ po cijeni od 25,00 KM po osobi.

 

Sve informacije, najave i dešavanja o OK Festu 2016 možete pronaći na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net

  

#budiOK ...dođi na Tjentište!!!

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!