BRODOLOM 10 @Carinska zona - Šićki Brod

Datum: 22 - 23/07

Mjesto: Carinska zona - Šićki Brod, Tuzla


U prodaji Early Bird ulaznice
 za deseto izdanje Brodoloma!!


Fanovi Dubioza kolektiva i Jamesa Zabiele već od danas po promotivnim cijenama mogu kupiti ulaznice za festival Brodolom na kojem će ovi izvođači nastupiti. Naime, organizatori iz Tuzle danas su u prodaju pustili Early Bird ulaznice po cijeni od 10 KM za Live stage, koji je na programu u petak (22.7.), a ista popularna vrijedi i za subotu (23.7.koja je rezervisana za elektronsku muzikuRanije je već najavljeno da je headliner prvog dana festivala najpopularniji bend u regionu Dubioza Kolektiv, dok je James Zabiela jedan od subotnjih headlinera.

Pune cijene ulaznica iznose 15 KM za Live stage i 15 KM za noć elektronske muzike. Early Bird ulaznice će po cijeni od 10 KM biti u on line ponudi putem portala Kupikartu.ba, kao i na svim prodajnim mjestima KupiKartu.ba samo do 01.07.2016.kada će početi prodaja po punim cijenama. Pored dnevnih ulaznica moguće je kupiti i dvodnevni paket ulaznica po 20 KM, a nakon 1.7. cijena festivalske dvodnevne ulaznice će iznositi 25 KM

Organizatori najavljuju skoro objavljivanje preostalih imena festivalskog lineupa, kao i drugih pogodnosti koje će posjetu festivalu učiniti ugodnijom za ljubitelje muzike iz cijelog regiona. Vrijedi napomenuti da, nakon devet izuzetno uspješnih izdanja, Brodolom za svoj deseti rođendan uvodi dodatni dan za nastupe bendova mnogo drugih novosti koje će organizatori uskoro podijeliti sa fanovima Brodoloma. Prostor na Šićkom Brodu u Tuzli će nakon večeri bendova, koja je planirana za petak, biti dodatno preuređen za finalnu noć elektronske muzikeu subotuNajnovije informacije možete pratiti na web stranici www.brodolom.ba, kao i na Facebook stranici festivala https://www.facebook.com/brodolom.ba/.

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!