pasion de BUENA VISTA - OTKAZANO @Dvorana Mirza Delibašić

Datum: 14/10

Mjesto: Dvorana Mirza Delibašić, Sarajevo

OTKAZANO!!

Više informacija uskoro.

 

 

U prohladnom oktobru, četrnaestog dana, ove godine, donosimo vam vruće ritmove delikatnih plesova, egzotične ljepote i ne zaboravne melodije!!!

 

Vodimo vas na put kroz uzbudljivu Kubansku noć, u Sarajevu, SKENDERIJA, dvorana Mirza Delibašić.
Osjetite i doživite muzičko plesni spektakl UŽIVO sa KUBE!


Sa preko 600.000 posjetitelja u 35 zemalja na 600 nastupa, Passion de Buena Vista se vraća na novu europsku turneju.

U sklopu ove turneje nastupiće i u Sarajevu, što je jako lijepa i jedinstvena prilika za naše građane da po prvi put dožive ovakav show program u živo.

Iskusićete iskreni užitak Cubanskog života i otkriti kako to u živo zvuče savršeni glasovi Lisbet Castillo-Montenegro, Estanislao “Augusto” Blanco Zequeira i Jose Guillermo Puebla Brizuela, u kombinaciji sa izuzetnim Buena Vista Band te sa talentovanim pratećim vokalima i impresivnom plesnom formacijom El Grupo de Bailar.

Preko 150 krojača je radilo na kostimima Pasión de Buena Vista, što će vam predstaviti unikatni scenski performans koji će vas provesti ulicama Karibskih otoka.

Ekipa Pasion de Buena Vista broji preko 30 članova i u naš grad dolazi sa vlastitom produkcijom specijalno pripremljenoj za potpuni užitak.

Uz veliko razumjevanje menadžmenta turneje, cijena ulaznica će biti prilagođena našim mogućnostima, te iste već odmah možete kupiti na svim prodajnim mjestima KupiKartu.ba. 

Prodajna mjesta možete pogledati ovdje.

info       :: +387 61 027 576
eMail    :: [email protected]
web      :: pasion de BUENA VISTA 



Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!