ZVEZDE GRANDA @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 15/07

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

 

 

ZVEZDE GRANDA - SUPER FINALE!!

NOVI DATUM ODRŽAVANJA!! 

 

Kao što je direktor Grand produkcije Saša Popović na koncertu Marije Šerifović 18.marta ove godine obećao, da će  SUPER FINALE takmičarskog showa Zvezde Granda sezona 2015/16 biti održano u glavnom gradu BiH, to obećanje izvršava najavom ovog zasigurno najvećeg zabavno-muzičkog spektakla u regionu, koji će se dogoditi u srijedu 15.jula u dvorani Zetra u Sarajevu.

Ulaznice u prodaji:

Prodaja ulaznica po promotivnoj cijeni započinje 01.jula tako da će svi zainteresovani u periodu do 14. jula biti u mogućnosti nabaviti ulaznice za Parter po cijeni od 10KM, za "Fan pit" zonu po cijeni od 15KM i VIP tribina - "C" po cijeni od 30KM.
 
CIJENE ULAZNICA:

- Parter  12KM
- Parter  teleskop 20KM
- Fan pit 30KM
- Balkon tribina A i E 20KM
- Balkon B,b1,D i d1 30KM
- VIP "C", c1 i c2 (balkon) 50KM
- VIP-BS 50KM
 
Važno je istaknuti da će u revijalnom dijelu programa pored ranijih pobjednika show-a ZG nastupiti najpopularnija estradna imena regiona, Šaban Šaulić, Marija Šerifović, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Ana Bekuta.... uz napomenu da će spektakl trajati puna četiri sata.
 
Od servisnih informacija važno je istaknuti da su na tribinama i VIP zonama sva mjesta numerisana, a za kvalitetan doček i smještaj posjetilaca na njihova mjesta brinut će se 40 hostesa i educirani Security. Svim gostima u VIP zonama obezbijeđen parking bez naplate. Ugostiteljska ponuda bit će organizovana po veoma povoljnim cijenama.

Napomena!! Dvorana će u slučaju potrebe biti klimatizirana.



Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!