DINO MERLIN - SANSKI MOST @Gradski Stadion - Sanski Most

Datum: 27/07

Mjesto: Gradski Stadion - Sanski Most, Sanski Most

 
U ljetnom kalendaru potvrđena je još jedna stanica karavane Hotel Nacional u Bosni i Hercegovini!!

Sanski Most, šarmantni grad na rijeci Sani, 27. jula na Gradskom stadionu dočekat će Dinu Merlina i njegov Hotel Nacional, potvrđeno je iz menadžmenta Dine Merlina. 

Posljednji susret Dine Merlina i Sanjana bio je 2009. godine kada je upravo Sanski Most odabran kao jedan od pet gradova u Bosni i Hercegovini u kojima je Dino Merlin održao velike koncerte u okviru tada aktuelne turneje “Ispočetka”.

Sedam godina poslije Dino Merlin stiže u Sanski Most nakon mega koncerta na stadionu Koševo pred više od 70.000 ljudi u julu prošle godine, te  spektakla za pamćenje u Areni Zenica u aprilu ove godine pred rekordnom posjećenosti od više od 12.000 posjetilaca.

Sudeći po dosadašnjem toku turneje Hotel Nacional, Merlin i njegov bend će publici u ovom dijelu naše države prirediti izvrstan show sa vrhunskom produkcijom i repertoarom  pjevajući srcem i za sve one koji ga vole i poštuju, te zasigurno svim generacijama koje budu prisustvovale njegovom koncertu pokloniti noć koju će dugo pamtiti.

Prodaja ulaznica počinje u petak, 01. jula u 13h online putem web stranica www.kupikartu.ba i www.magaza.com.ba, te na svim prodajnim mjestima mreže www.kupikartu.ba.

 

Cijene ulaznica:

- Parter 15 KM
- Tribine 20 KM
- Fan Pit 25 KM
- VIP 50 KM

Sve informacije o koncertima ljetnog dijela turneje Hotel Nacional u Bosni i Hercegovini, ali i u susjednim državama možete pronaći na web stranici www.dinomerlin.com/turnejawww.magaza.com.ba. www.kupikartu.ba.

 


 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!