ŽELJKO JOKSIMOVIĆ @Stadion Koševo - Asim F. Hase

Datum: 19/08

Mjesto: Stadion Koševo - Asim F. Hase, Sarajevo


Ulaznice za večerašnji koncert Željka Joksimovića možete kupiti ISKLJUČIVO na prodajnim mjestima na samom stadionu, odnosno na prilazima stadionu ispred istočne i zapadne tribine.

 

Jedan od najpopularnijih pjevača i kompozitora regiona, Željko Joksimović, u sklopu svoje balkanske turneje 19. avgusta u glavnom gradu BiH, na stadionu Koševo, održaće spektakularni koncert. Biće to njegov povratak u Sarajevo, na mjesto na kom je u junu 2010. oduševio publiku i priredio veče za pamćenje, što se očekuje i ovog puta.

Koncert je dio promotivne turneje najnovijeg Željkovog albuma i kojim je dostigao vrhunac u svom profesionalnom radu, kao kompozitor, autor muzike i izvođač. Riječ je o jednom od najtraženijih muzičkih izdanja ove godine, na kom se nalazi 14 vrhunskih pjesama, od kojih su se mnoge odmah izdvojile kao hitovi poput “Nisam te zbog lepote voleo”, “Dama”, “Ne daš mi mira“, „Olovni Vojnik“ i drugih.

Joksimović će izvesti i neke od starijih numera, kao što su “Ljubavi”, “Mišel”, “ZaboravljašÃ¢â‚¬Â, “Žena za sva vremena”, “Varnice”... Poseban ugođaj za publiku biće i nekoliko pjesama iz projekta Balkan Bazar na kojem ovaj muzičar vrijedno radi posljednih godina, i koji je predstavio u Istanbulu, Sofiji, Zagrebu, Beogradu...

Joksimović je do sada izdao šest albuma, uradio je na desetine pjesama za druge izvođače među kojima Miljacku, Lejlu, albume Jelene Tomašević, filmsku i pozorišnu muziku. Željko se popeo i na pozornicu evropske muzičke scene osvojivši drugo mjesto na Evroviziji kompozicijom “Lane moje”, a na istom takmičenju Bosni i Hercegovini je svojevremeno poklonio pesmu "Lejla".


CIJENE ULAZNICA

- TEREN 10 KM
- FAN PIT 15 KM
- TRIBINA ZAPAD 15 KM
- TRIBINA SJEVER 12 KM
- TRIBINA JUG 12 KM
- VIP GALERIJA 50 KM
- VIP BACKSTAGE 50 KM




Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!