LAKE FEST @Lake Fest - Nikšić, CG

Datum: 11 - 14/08

Mjesto: Lake Fest - Nikšić, CG, Niksic

 

Šesto izdanje LAKE FEST-a će trajati četiri dana i održaće se od 11. do 14. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću, Crna Gora.

Na festivalu će nastupiti: Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous - Sextet, Bajaga i instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz i M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Sara Renar i DST, Dejan Petrović Big bend, Voodoo, Zoon politikon, Off duty, Justins and Johnson, Aurora, Kiril Dzajkovski, Light Under The Black Mountain

Centralna dešavanja se organizuju  u blizini jezera Krupac. Kamp naselje u topolama na samoj obali jezera je sjajna lokacija za organizaciju  Lake festa sa kojom bi se mogao pohvaliti malo koji grad u regionu.

“Lake fest” je već postao zaštitni znak grada Nikšića, i jedan od značajnijih brendova Crne Gore. Mediji u regionu su nas proglasili jednim od najvećih, najmasovnijim i najkvalitetnijih muzičkih festivala na ovim prostorima.

Ove godine očekujemo prisustvo preko 40.000 posjetilaca.

Prvi dan festivala posvećen je Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti i ulaz je besplatan za sve posjetioce festivala.

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp.

Pored glavne bine biće organizovana i mala bina u kampu.

Generalni sponzori LAKE FEST-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

 

 




Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!