MASSIMO @HERCEG Etno Selo Međugorje

Datum: 14/08

Mjesto: HERCEG Etno Selo Međugorje, Međugorje

Massimo uoči koncerta u Herceg etno selu: ''Jedva čekam koncert i da kao vjernik posjetim Međugorje''

Dan prije blagdana Velike Gospe, 14.08. od 21 sat u Herceg etno selu nastupit će višestruko nagrađivani glazbenik jedinstvenog vokala  Massimo Savić u pratnji benda.

Koncert će se održati na ljetnoj sceni u prekrasnom amfiteatarskom prostoru i bit će to vrhunac Hercegovačkog kulturnog ljeta.

''Prvi puta u tom predivnom amfiteatru moj bend i ja radimo koncert. Ne moram vam ni reći koliko jedva čekam da sve to vidim, a i da kao vjernik posjetim Međugorje te da se svi lijepo tamo družimo'', poručio je Massimo.

Bit će to koncert za pamćenje na kojem ćemo uživati u bezvremenskim Massimovim hitovima kao i u pjesmama s novog albuma ''1 dan ljubavi'', koji je od sedam nominacija za hrvatsku diskografsku nagradu Porin osvojio čak četiri.

Stoga i ne čudi veliki interes publike, naime, većina kapaciteta amfiteatra je rasprodana. Organizatori poručuju da na vrijeme osigurate ulaznice koje su dostupne online putem sustava kupikartu.ba, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru te na recepciji Herceg etno sela.

Potpunu Massimovu poruku možete pogledati u video clipu.

Veliki interes za Massimov koncert u Međugorju

Miljenik publike Massimo rasprodao je već pola kapaciteta amfiteatra Herceg etno sela u kojem će nastupiti 14. kolovoza s početkom u 21 sat u organizaciji agencije PRimera.

S obzirom da se radi o ograničenom kapacitetu amfiteatra mnogi su na vrijeme požurili po svoju ulaznicu, a najbrže se rasprodaju VIP, kojih je u prodaji još 10-ak po cijeni 30 KM, dok se za tribine mogu kupovati po 20 KM.

“Za Massimov koncert očekivano vlada veliki interes, stoga smo ulaznice u pretprodaju pustili ranije, a kupiti ih mogu I oni koji nisu trenutno u Hercegovini, online preko kupikartu.ba”, kazali su iz agencije PRimera.

Ulaznice se na prodajnim mjestima mogu kupovati u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i na blagajni Herceg etno sela u Međugorju, te preko sustava kupikartu.ba

Koncert su podržali: Herceg etno selo, Ledo, Sarajevski kiseljak, Croatia osiguranje, Gloria prirodna kozmetika, Džajić commerce, Rauch I Turistička zajednica HNŽ-a.

Medijski ga prate: bljesak.info, jabuka.tv, pogled.ba, Dnevni list, Elite media, RDV, Mostarska panorama Radija Herceg Bosne I Radio MIR Međugorje.

 Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici @PRimera.Mostar.

MASSIMO 14. kolovoza u Herceg etno selu u Međugorju

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima-MASSIMO, nastupit će 14. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera.

“Koncertom Massima, koji već dugi niz godina kontinuirano osvaja srca publike, nastavljamo niz ljetnih koncerata nekih od najvećih glazbenih zvijezda u ovom prostoru. Ranijih  godina su održani rasprodani  koncerti Nine Badrić i Josipe Lisac”, kazali su iz agencije PRimera.

Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pod hercegovačkim nebom, uz pregršt hitova, poput „Suze nam stale na put”,  „Iz jednog pogleda“, „1 dan Ljubavi“, „Zar više nema nas“, pa do kultnih, starih  pjesama, poput „ Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Gracija“, ..

 Za najbrže fanove za nekoliko dana će biti pušten ograničen broj ulaznica po nižim cijenama- 15 KM za tribine i 20 KM za VIP ulaznice.

“Kupovina ulaznica u pretprodaji bit će moguća na recepciji Herceg etno sela kod Međugorja, u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a, kao i preko sustava kupikartu.ba.Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici @PRimera.Mostar”, poručuju organizatori.


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!