EXPRESSIJA @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 20/10

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

Spektakularni koncert "Express i ja" četvrtak 20. oktobar u 20 sati u Zetri

Uprava "Avaz-roto pressa" odlučila je da je novi termin održavanja sprektakularnog koncerta "Express i ja" povodom 25 godina Grupacije četvrtak 20. oktobar 2016. godine u 20 sati u Zetri.

Uprava obavještava sve zainteresirane da su kupljenje karte važeće.

Želimo se zahvaliti javnosti i građanima Bosne i Hercegovine, kao i regiona, na ogromnoj podršci.

Posebnu zahvalnost iskazujemo svim učesnicima koncerta, kao i upravi Olimpijske dvorane Zetra, koji su istakli svoju privrženost manifestaciji obilježavanja 25 godina Grupacije i spremnost da ponovo u istom, pa i jačem, sastavu dođu i uveličaju veliki jubilej.

POVRAT NOVCA ZA KUPLJENE ULAZNICE MOŽE SE IZVRŠITI 17.10 i 18.10 od 10:00 - 16:00 h  U ZGRADI AVAZ  ROTO PRESSA (Tešanjska 24a)

 
 




Najveća muzička manifestacija povodom 25 godina grupacije "Avaz" i 800. broja "Expressa"


Spektakularna noć u Sarajevu: Express i ja, svi najbolji na jednom mjestu 20. oktobra 2016. u sarajevskoj Zetri grupacija "Avaz" organizira veliku muzičku manifestaciju "Express ij a, svi najbolji na jednom mjestu".

Prvi put u istoriji postojanja i rada grupacije "Avaz" na jednom mjestu okupit će se eminentna imena iz svijeta estrade i javnog života iz regiona.

Spektakularnu proslavu svojim prisustvom uveličat će:  

Halid Bešlić, Lepa Brena, Šaban Šaulić, Miroslav Ilić, Saša Kovačević, Zorica Brunclik, Haris Dzinovic, Selma Bajrami, Željko Samardžić, Rada Manojlović, Haris Berkovic, Goca Tržan. Aco Pejović, Ministarke, Boban Rajović, Amar Jašarspahić Gile, Petar Grašo, Tonči Huljić, Jelena Rozga, Duško Kuliš, Enes Begović, Halid Muslimović, Hari Varešanović, Hanka Paldum, Nihad Alibegović, Mile Kitić, Šerif Konjević, Emir Đulović, Sandra Afrika, Maya Berović & Jala i Buba Corelli, Elvira Rahić, Fatmir Sulejmani, Ibro Bublin, Adis Škaljo, Denial Ahmetović... 

 

CIJENE ULAZNICA:

Parter: 10KM

Parter-sjedenje 1: 20KM

Parter sjedenje 2: 20KM

Fan pit: 20KM

Tribina A i E: 15KM

Tribina B i b1, D i d1: 20KM

VIP-C,c1 i c2: 30KM

VIP-BS/D: 50 KM

VIP-Exclusive: 50 KM






 
 
 
 
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!