MAŠA I MEDVJED - TUZLA - OTKAZANO!!! @Dvorana Mejdan

Datum: 23/12

Mjesto: Dvorana Mejdan, Tuzla

OTKAZANO!!! 

Dragi prijatelji,


pozivamo vas da sa cijelom porodicom učestvujete u veseloj muzičkoj predstavi i pogledate nove Mašine avanture u dječijoj hit predstavi „Kutija sreće“ koja je nastala je po motivima popularnog crtanog filma „Maša i Medvjed“ koji je zvanično proglašen za najbolji i najedukativniji crtani film u Evropi u posljednjih 20 godina.

 

Neodoljivi ruski animirani film za djecu o nestašnoj djevojčici Maši koja izluđuje simpatičnog medvjeda na društvenoj mreži YouTube svakodnevno bilježi vrtoglavi broji pregleda. Tako je epizoda "Maša plus kaša" pregledana 1,72 milijardi puta, što je čini 7. najgledanijim videom svih vremena.

 

Glumačka ekipa, koja specijalno ovim povodom dolazi u BiH, u originalnim kostimima dočarati će pustolovine omiljenih junaka  koji djecu o pravom prijateljstvu, brizi, slobodi kreativnosti i osnovnim vještinama na smiješan i pametan način.

 

Interaktivna predstava pod nazivom „Kutija sreće“ uveseljava djecu širom Evrope te je doživjela veliki uspijeh u susjednim zemljama. Tako je Hrvatskom zavladala prava mala euforija te su rasprodate četiri predstave u dvorani Vatroslav Lisinski dok je novogodišnju predstvu u Beogradu pogledalo 15.000 posjetitelja.

 

Očekuju vas:
- nove avanture Maše i njenih šumskih prijatelja;
- atmosfera omiljenog crtanog filma;
- lako prepoznatljivi karakteri i junaci;
- interesantne tačke iznenađenja;
- veseli plesovi, pjesme i igre.


Radnja:

Jednog lijepog ljetnjeg dana Maša je odjednom pomislila kako nema sreće i poželela za sebe cijeli sanduk sreće. Ali, gdje ga nađe? Krenula je kroz šumu da potraži svoju sreću. Na svom putu srela je razne životinje, koje su takođe jako želele da budu sretne. Ali je svako imao svoje brige i probleme. Maša ko Maša je baš-baš svima pomagala da ostvare svoje najveće želje. Pomagala, pomagala, ali ipak nije našla svoju sreću. I vratila se kući. Kad ono...!!!    

Žanr: muzička komedija

Trajanje: 55 minuta (bez pauze)

Web stranica: http://masaimedvjed.com/

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!