OK FEST @NP Sutjeska - Tjentište

Datum: 30/06 - 02/07

Mjesto: NP Sutjeska - Tjentište, Tjentiste

 OK FEST

 

Od 30. juna do 02. jula

Lokacija: Tjentište, NP Sutjeska

 

Paket: OK kamp

Cijena: 25,00 KM *

Cijena od 01.04. - 30 KM 

Kupovinom paketa „OK kamp“ kupac stiče pravo boravka u festivalskom kampu od 29.06. – 03.07. Kupac je dužan odštampati potvrdu o kupovini koju je dobio od servisa kupikartu.ba putem maila (E-Ticket). Ovu potvrdu kupac će zamjeniti za narukvicu na recepciji OK kampa na Tjentištu. Narukvica omogućava pristup svim sadržajima i programima unutar festivalske zone na Tjentištu tokom trajanja OK Festa 2017.

 

OK Fest 2017

 

I ovoga ljeta najbolja zabava i avantura u neponovljivom i jedinstvenom ambijentu, očekuje vas na četvrtom po redu „Nektar OK Festu“. Početak jula i ove godine rezervišite za nezaboravan provod na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska 30. juna/01 – 02. jula.

 

Odlična muzika i zabava, najbolji izvođači, avantura, druženje, kampovanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa najatraktivnijim dijelovima i ponudom NP Sutjeska samo su dio onoga što vas i ove godine očekuje na Tjentištu.

 

A sa vama su i najpoznatija imena regionalne muzičke scene: Del Arno Band; Josipa Lisac; Disciplin A Kitschme; TBF; Psihomodo Pop; Van Gogh; Let 3; Urban&4; Dubioza Kolektiv; Straight Jackin; Justin's Johnson; Kanda, Kodža i Nebojša; E-PLAY; Zoster; Deca loših muzičara – DLM

 

#budiOK dođi na OK Fest



* First minute ponuda važi do 01.04.2017. 


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!