EXIT Festival @Novi Sad - EXIT

Datum: 12 - 15/07

Mjesto: Novi Sad - EXIT, Novi Sad

EXIT FESTIVAL - FESTIVAL 84 PROMO 

SPECIJALNA PONUDA SAMO ZA POSJETIOCE FESTIVALA 84!

Iskoristi olimpijsku akciju i obezbijedi ulaznicu za EXIT Festival 2018 po cijeni od samo 105KM! Ulaznice će biti dostupne od 19. do 23.3. na prodajnim mjestima www.kupikartu.ba u Sarajevu! Pravo na ovu akciju imaju svi koji donesu svoju Festival 84 ulaznicu/narukvicu! Uštedi čak 65%!

* Ulaznice su validne samo za državljane BIH što će biti neophodno dokazati prezentovanjem ID-a prilikom zamijene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu validne.

*Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamijenskim mjestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamijeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije validna.


EXIT FESTIVAL PROMO

Exit Festival: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad, Srbija  12-15. Jul 2018.

* Ulaznice su validne samo za državljane BIH što će biti neophodno dokazati prezentovanjem ID-a prilikom zamijene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu validne.

*Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamijenskim mjestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamijeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije validna.

EXIT FESTIVAL KAMP

Exit Village - Novi Sad, 10-17. Jul 2018.

* Svoju ulaznicu ćete zamijeniti za kamp narukvicu. Kamp narukvice nisu validne za ulazak na festival. Lokalna boravišna taksa nije uključena u cijenu kamp ulaznice ( app 1,1 EUR po danu) i platićete je direktno na recepciji kampa.

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za EXIT Festival u terminu 12.07.2018. u 15:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!