NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA KAKO SU VILE ZAČARALE VILENJAKA? 17/12 @ Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo

Datum: 17/12

Mjesto: Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo, Sarajevo

Predstava je namijenjena za sve uzraste djece.

Paketiće sa naznačenim imenom i prezimenom djeteta donijeti sat vremena prije početka predstave u Međunarodni centar za djecu i omladinu "Novo Sarajevo", Kemala Kapetanovića 17, Grbavica.

Novogodišnja predstava sa podjelom paketića „Kako su Vile začarale Vilenjaka?“

Vjerujete li u čarolije?

Ove godine JU“Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo“ u saradnji sa Udruženjem „Mundo Mondo“  spojio je  zajedničke ideje, maštu i čarolije i napravili su najbajkovitiju novogodišnju priču. Ako pogledate predstavu „Kako su Vile začarale Vilenjaka?“ u režiji Maria Drmaća, a  u izvedbi glumica Alise Čajić - Drmać i  Ivane Vojinović  te  glumaca Adisa Omerovića i Djeda Mraza, sami ćete postati saučesnici jedne prave pravcate novogodišnje magije.

Za vrijeme novogodišnjih praznika, kada je u Djeda Mrazovoj radionici sve izgledalo idilično naš Vilenjak je dobio najteži zadatak.

Kako će šašav, umoran, a pomalo nespretan i smiješan Vilenjak sam donijeti odluku kome Djeda Mraz nosi paketiće?

Vjerujete li u Vile?

Naš Vilenjak je morao vjerovati jer su ga one svojim čarolijama i dobrotom uspjele ne samo razbuditi nego pretvoriti u životinju i sve druge smiješne oblike.

Naše Vile će kroz igru i ples uz pomoć čarobnog praha svu djecu upisati na spisak poslušnih, a one druge posavjetovati kako da sljedeće godine budu prvi na spisku poslušne djece.

Koliko Vama vrijeme brzo prolazi, toliko i njima u ovoj priči Djeda Mraz brzo dolazi.

Ako Vam je na prvo pitanje odgovor bio negativan pogledajte predstavu „Kako su Vile začarale Vilenjaka?“ i mi smo sigurni da će na sljedeće pitanje i odgovor vas odraslih, kao i djece, biti potvrdan.

Vjerujete li u čarolije?

Predstava će za građanstvo igrati u četiri termina, 16. i 23. 12. u 18 sati te 17. i 24. 12. u 12 sati. Ulaznice će biti distribuirane putem sistema i prodajnih mjesta kupikartu.ba.

Cijena ulaznice je 8 KM. 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!