ANDRIJA MILOŠEVIĆ - ZLATNI LANČIĆ OD BIŽUTERIJE @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 08/03

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

Pogledajte hit predstavu 'Zlatni lančić od bižuterije' 8. marta u Domu mladih

Andrija Milošević ponovo stiže u Sarajevo

Jedan od najpopularnijih glumaca u regionu, AndrijaMilošević ponovo stiže u Sarajevo. Poznat, između ostalog i po angažmanu u hit seriji 'Andrija i Anđelka', te po brojnim televizijskim angažmanima, popularni glumac u predstavi 'Zlatni lančić od bižuterije' oduševljava igrajući lik Crnogorca Kostadina (Lale).

Tridesetpetogodišnji Crnogorac je neuspješni student i biznismen koji je naučio da cijeli život živi na tuđi račun.

Lijepe djevojke su svuda oko njega ali njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe.

On oduševljeno računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim, bogataši ne bi bili bogataši da ih takav može lako prevariti.

Andrija Milošević u Sarajevo sa predstavom 'Zlatni lančić od bižuterije' stiže na Dan žena u Dom mladih. Provedite savršen 8. mart sa osobom koju volite s puno smijeha i zabave uz glumca kojeg vole širom regiona.

Cijene ulaznica su 20 KM, te 30 KM za VIP mjesto, a možete ih kupiti u sistemu kupikartu.ba i na svim prodajnim mjestima.

 

Kupite svoju ulaznicu na vrijeme i uživajte u predstavi koja je oduševila gledatelje širom regiona.

Ne zaboravite, 8. mart, Dan žena u Domu mladih - Andrija Milošević. 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za ANDRIJA MILOŠEVIĆ - ZLATNI LANČIĆ OD BIŽUTERIJE u terminu 08.03.2018. u 19:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!