ANĐELKA U PREDSTAVI ŠTA ME SNAĐE 07/04 @BKC - SARAJEVO

Datum: 07/04

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

PRODAJA ULAZNICA ZA NOVI TERMIN OD PONEDJELJKA 12.03.2018. 

Obavještavamo Vas da je zbog iznenadnog i neodložnog putovanja glumice Anđelke Prpić prolongiran termin igranja predstave "Šta me snađe" planiran za 3.3. u BKC -u Sarajevo, na termin u aprilu, kada je i planiran nastavak bh turneje. 

Kupljene ulaznice za 3.mart važe za novi termin 7. aprila, a ukoliko kupci žele povrat novca, mogu izvršiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice u periodu od 05.03.- 09.03. 

 

Novi termin predstave 7. april


Anđelka Prpić sa predstavom „Šta me snađe?“ u Sarajevu

 

Jedna od najpopularnijih glumica u regionu, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije „Andrija i Anđelka“, Anđelka Prpić započinje bosanskohercegovačku turneju sa predstavom „Šta me snađe?“ u sarajevskom BKC - u 2. i 3. marta.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić - Đuro.

Predstava „Šta me snađe?“ nije monodrama, nije ni stand - up, već  jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja. 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!