GIBONNI @Tvrđava Kastel

Datum: 08/06

Mjesto: Tvrđava Kastel, BANJA LUKA

GIBONNI 08. JUNA U BANJALUCI


Jedna od zasigurno najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni 08. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće koncert za pamćenje.

 

Poslednji put Banjalučani su u koncertu ovog briljatnog autora, pjesnika i pjevača uživali prije 4 godine. Organizator koncerta OK team u partnerstvu sa Coca Colom po prvi put spektakl Gibonnija donosi na jedan od najljepših koncertnih prostora u Banjaluci – tvrđavu Kastel.

 

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru koja traje od 1991. godine, prate kroz njegove najveće hitove: „Posoljeni zrak i razlivena tinta“; „Tempera“; „Libar“; „Žeđam“; „Ovo mi je škola“; „Svi moji punti kad se zbroje“; „Mirakul“ i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena isčekuju ovaj koncert. Za očekivanje je da će se i ovog puta za spektal 08. juna na tvrđavi Kastel tražiti karta više.

 

Ovaj autor koji je na muzičkoj sceni prisutan već više od 30 godina najpoznatiji je kao samostalni autor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region. Kombinacija rocka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Gibonnija istinskom zvijezdom.

 

Cijena ulaznice: 20,00 KM

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!