ARMIN MUZAFERIJA @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 10/05

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

RASPRODANO !!!

Zbog velikog interesa za koncert Armina Muzaferije u Domu mladih u Sarajevu od danas su puštene u prodaju i ulaznice za stajanje.

Ograničen broj ulaznica za stajanje po cijeni od 10 KM 

Armin Muzaferija i veliki bend uz gudački orkestar iz Ankare pred sarajevsku publiku dolaze u četvrtak, 10. maja. 

Višesatni koncert u sarajevskom Domu mladih bit će spoj tradicije, prelijepe melodije, ali i modernog zvuka. Armin Muzaferija spada u red najboljih bh. pjevača mlađe generacije, koji se u dosadašnjoj karijeri dosta ozbiljno bavi i duhovnom muzikom. Prepoznatljiv je po hitovima „Vulkani“, „Putujem“, „Gdje mi ljubav spava“, „S tobom bez tebe“, „Sa tvojih usana“..., ali i iskrenoj emociji koju donosi u pjesmama, te predanosti i otvorenosti prema publici, koja mu uzvraća jednakom ljubavlju. Prvi album „Još te volim“ snimio je 2009. godine.

Dvije godine nakon izlaska njegovog drugog albuma „Na srcu potpisan“, Muzaferija je nedavno objavio singl „Biću tu“, kojim je na pravi način najavio solistički koncert. Na sceni, podršku će mu uz orkestar iz Ankare i bend pružiti Eldin Huseinbegović i Aziz Alili sa kojim je nedavno snimio ilahiju „Tvom Resulu“, koju će premijerno izvesti u Domu mladih.  

- Dom mladih je neko nepisano pravilo. Širom BIH, ali i u inostranstvu sam radio solo koncerte i u većim dvoranama, no ovaj put želim da to bude na mjestu gdje sam ja tu na metar od publike. Želim da atmosfera bude intimna, prijateljska, emotivna, a to je teško postići ako ste 10 metara od publike i na pozornici visine dva metra – kaže Muzaferija 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!