Make Up Factory Masterclass @Hotel Hills

Date: 29/08

Location: Hotel Hills, Sarajevo

Make up Factory Masterclass by Diego Schoeber

Make up Factory BiH za vas organizira jednodnevni Masterclass na kojem će te imati priliku naučiti trikove i dobiti savjete od jednog od vodećih šminkera industrije! Pridružite nam se na Masterclassu šminkanja 29.08.2019. od 17:00 sati u hotelu Hills u Sarajevu gdje će vam talentirani Diego Schober pokazati najnovije tehnike i trikove šminkanja.

Slavni vizažist Diego Schober, rođen je u Ekvadoru, a odrastao je u Minhenu. Uspješno je završio školu šminkanja s Beni Durrer u Berlinu i djeluje u industriji već 20 godina: pet godina radio je za M.A.C. Kozmetiku. Od 2009. godine Schober predstavlja svjetski poznati profesionalni dekorativni brend Make Up Factory kao trener, make up artist i sudjeluje u razvoju proizvoda.

Svoje umijeće Diego će pokazati na jednoj od najuticajnijih javnih osoba na našim prostorima – Hani Hadžiavdagić Tabaković, koja će biti model. Moderator eventa će biti osoba koja pomiče granice BiH make up scene – Aleksandra Gudelj.

Uz njih, eventu će prisustvovati i najveće zvijezde BiH make up scene: Ines Jarak, Tamara Udovičić, Mersiha Beganović i Ajdin Fejzić, a posebna gošća će biti i TV zvijezda Ana Bavrka!

U cijeni ulaznice dobivate neprocjenjivo znanje, uvid u najnovije svjetske make up trendove, bogat goody bag (150+ KM), te druženje s najuticajnim profesionalcima i trend-seterima u BiH. Diego će vam prikazati dva looka, a u pauzi smo za vas osigurali besplatnu zakusku kako bi ste mogli održati koncentraciju i zapamtiti sve ono što će vam Diego prezentirati. Broj ulaznica je ograničen, stoga nemojte čekati zadnji tren nego na vrijeme osigurajte svoje mjesto na jednom od najvećih make up evenata u našoj državi!

O brendu

Make Up Factory dio je grupe ARTDECO Cosmetic Group. Sa sjedištem u Minhenu, osmišljen je sa ciljem da razvije vrhunske kozmetičke proizvode namijenjene svim ženama koje žele profesionalni make up, a kao takav je visoko pozicioniran i kod profesionalnih šminkera i make up artista. Kreativni tim blisko surađuje s međunarodnim profesionalnim vizažistima, odjelima proizvodnje, administracije i prodaje kako bi najnovije trendove pretvorili u vrhunski kozmetički koncept. Opremljeni najsuvremenijim strojevima i bogatim iskustvom, Make Up Factory bez sumnje ispunjava i najstrože norme kvalitete. Od samog početka vizija je „Profesionalna kozmetika za ženu“. Vrhunski make up sa odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ekskluzivna marka, jedinstvena kolekcija, profesionalni proizvodi neupitne kvalitete. To je Make up factory! 

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!