Bijelo Dugme Tribute by ProRocks @Cinemas Sloga

Date: 18/10

Location: Cinemas Sloga, Sarajevo

VJEROVATNO NAJVEĆI JUGOSLAVENSKI BREND PORED JOSIPA BROZA TITA JE OPET SA VAMA !

U vrijeme otkazanih kulturoloških vrijednosti i standarda, pet Bekrija koji Izgledaju malo čudno su se uputili u avanturu Da zaborave juli, Da Vam kažu da odlaze, da vas Sve mršnu na ples.
ProRocks Bitange i princeze su se Nakon svih ovih godina odlučile na jedno Čudesno večer u Agu.

Zamislite: Ko Lubenica pun mjesec, mi sviramo Blues, tjeramo vas na Hop Cup i ne damo vam da Zaspite muzika dok svira. I tako, dok ne Doživimo stotu.
Nama se ne spava, Jer kad ostarimo Sve će ovo prekriti ružmarin, snjegovi i šaš.
Mlađim naraštajima ćemo objasniti Zašto ih ne podnosi njen tata i Da je glupo zaboraviti njen broj, kako je to Milicija trenirala strogoću i šta se dešava Na zadnjim sjedištima auta. Ispričati ćemo kako to Bosanac ljubi i zašto Pati deset dana.
Za one iskusne smo pripremili šetnju kroz uspomene na period kada su se pisala Pisma, kada su Pravili budale od sebe i Pristajali biti sve što hoće. Pa nek zaborave, Ako mogu.

Drugovi i drugarice, Ovaj ples koji dame biraju nije Ništa mudro. Mi ćemo pljunuti i zapjevati a obećavamo Da Vas nećemo iznevjeriti.
Ni Vas, ni Esmu, ni Selmu.

Dođite da vidite kako bi bilo Kad bismo mi bili Bijelo Dugme


Gdje? Cinemas Sloga Sarajevo
Kada? Petak 18.10.2019 u 21:00.

Koliko? 5 KM ! 

Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for Bijelo Dugme Tribute by ProRocks on 18.10.2019. 21:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!