CIRKUS NA LEDU @Dvorana Mirza Delibašić

Date: 25/11

Location: Dvorana Mirza Delibašić, Sarajevo

 

JUNIOR VIP ULAZNICE SU RASPRODANE !

25.11.2019.god.,u Sarajevu, u dvorani Mirza Delibašić – Centar Skenderija, dogodit će se spektakularna predstava internacionalnog “Grand cirkusa na ledu“ iz Ukraine, uz učešće preko 40 umjetnika klizanja.

Grand cirkus na ledu priređuje spektakle na ledu, čiji umjetnici izvode cirkuske tačke na granici mogućeg, očaravajući publiku širom svijeta. Predstava u Sarajevu se održava u sklopu njihove evropske turneje pod nazivom „Black & White“. Predstava je atraktivna i interesantna za gledaoce svih uzrasta (od 7 do 77).

„Grand“ cirkus na ledu je 1989.godine osnovala renomirana cirkuska porodica Saveliev, a 2002.godine je dobio specijalnu nagradu UNICEF-a za razvoj cirkuske umjetnosti.

Predstava traje 90 minuta bez pauze, a tokom trajanja predstave umjetnici na ledu desetak puta mijenjaju kostime,koreografiju i scenografiju, tako da će uz svjetlosne i zvučne efekte, predstava Grand cirkus na ledu potpuno opravdati epitet „SPEKTAKL“.

Cjelokupan dogadjaj snimaju BHRT i RTVFBIH u koprodukciji, tako da će gledaoci biti u prilici vidjeti ovaj spektakl i putem malih ekrana u programima BHT, FTV i TV SA.

Organizator je uveo dvije kategorije ulaznica i to: „Junior“ za djecu u pratnji roditelja, po cijeni od 10 KM i „Senior“ ulaznice za odrasle po cijeni od 20 KM.

Sjedišta nisu numerisana, tako da se publika smješta po vlastitom izboru u zone: „Parter“ i Tribine uz napomenu, da će klizačka ploha biti vidljiva iz svake pozicije u dvorani.


 
Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for CIRKUS NA LEDU on 25.11.2019. 19:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!