ZORAN KESIĆ - TUZLA - PROLONGIRANO !!! @BKC - TUZLA

Date: 28/03

Location: BKC - TUZLA, Tuzla

PROLONGIRANO !!!

U skladu sa aktuelnim dešavanjima, a na osnovu pristiglih informacija i uputstava nadležnih institucija Kantona Sarajevo, koje uključuju zabrane javnih okupljanja u zatvorenom prostoru, PREDSTAVA ĆE BITI POMJERENA. Zdravlje i bezbjednost ljudi su nam na prvom mjestu i naša odgovornost i obaveza je preduzeti sve neophodne mjere opreza i sigurnosti. 
Sve informacije o NOVOM TERMINU održavanja predstave biće dostupne u narednom periodu. 

 


POPULARNI SATIRIČAR I TV VODITELJ ZORAN KESIĆ

28.  MARTA DOLAZI U TUZLU

 

Zoran Kesić dolazi u Tuzlu 28. marta, a nastupit će u Bosanskom kulturnom centru. Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se sa svojom priredbom “Kesić, priče i pesme”. 

Zorana Kesića poznajemo kroz satiričnu emisiju "24 minuta", gdje na originalan način analizira aktuelna politička, kulturna i društvena dešavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i ostalim zemljama u okruženju. 

“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.  

 

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

 

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa.


Predstava počinje u 20 sati.

 

Kartu možete kupiti u BKC-u, CD shop Mido ili preko sistema kupikartu.ba 

 

  

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!