Sjedi da se ispričamo na BISceni @Brew Imperial Society

Date: 20/02

Location: Brew Imperial Society, Sarajevo

Sit down komedija “Sjedi da se ispričamo” na BISceni

20.02.2020. – 21:00h

 

.. a prvi mjesec rada BIScene završavamo nastupom fenomenalnog, uvijek pozitivnog i nasmijanog Jasmina Džemiđića i njegovim sit down comedy nastupom “Sjedi da se ispričamo!”

 

Kako voli da kaže za sebe: “jedna sam od rijetkih osoba sa invaliditetom koja ima i smisla za humor.”

 

A kad smo ga pitali šta raji da kažemo, rekao je: “Nemojte da vam bude neugodno da se smijete na moj račun, jer ćemo mi samo da sjednemo i da se ispričamo.”

 

Odlično osmišljenih šala, priča i angedota, Jasmin nam svima obećava nevjerovatan sit down comedy show ispunjen pozitivnom atmosferom i “tonom” smijeha. Na jednom od dosadašnjih druženja u BISu, imali smo zadovoljstvo iz prve ruke slušati Jasmina i možemo samo da kažemo – vjerujte nam, želite doći na ovu jedinstvenu noć komedije!

 

Mnogi od vas kad ste čuli da nam Jasmin dolazi, samo ste nas pitali “kad će karte?!”. Eh, karte su tu! 

 

Vidimo se 20.02.2020. s početkom u 21:00h!

Cijena ulaznice za ovaj nastup na BISceni: 10KM

Karte su dostupne preko portala kupikartu.ba (link istaknut ovdje na eventu) ili direktno u BISu. Broj mjesta je ograničen, tako da – ukoliko želite provesti još jedan četvrtak s rajom u odličnoj atmosfere, požurite! :) 

Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for Sjedi da se ispričamo na BISceni on 20.02.2020. 21:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!