Pedja Bajović na BISceni – stand-up komedija Muškarac @Brew Imperial Society

Date: 27/02

Location: Brew Imperial Society, Sarajevo

.. FAKAT-FAKAT ZADNJA IZVEDBA ..

Iako nam je u novembru, kada je javnim snimanjima svoje tri predstave obilježio 15 godina svoje stand-up karijere, svima rek'o da mu je to bila zadnja izvedba "Muškarca" u Sarajevu, nešto se desilo!

Nakon što se pročulo kakav je to spektakl bio u BIS-u - uslijedilo je bezbroj upita o ponovnom dolasku i onih dobro poznatih što-nam-niste-ranije-javili momenata!

Zato je Pedja Bajović na "nagovor" raje, koji onomad nisu stigli da nam se pridruže, odlučio nas počastiti još jednim - ali FAKAT FAKAT ZADNJIM - stand-up nastupom "Muškarca" u Sarajevu i to na BISceni! Trinaesti, sretni i poslednji put.

Stand-up show MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) je zakazan za četvrtak 27.02. u 21:30h! Kako je ovo ujedno i javno snimanje, producenti ljubazno mole sve da dođu na vrijeme. A možete slobodno i ranije!

BIScena kraj februara dočekuje maherski!

 

---


A sad malo o stand-up showu MUŠKARAC:

Pedja Bajović je muškarac.

Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija to ipak potvrđuje - barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško!

- Koliki je IQ zaljubljenog muškarca?
- Koliko to glasova ima žena
- Koja je sličnost između glagola: ZApričati se, ZApiti se, ZAigrati se i ZAjebati se…
- Kada treba početi čitati 'neprijateljsku' literaturu?
- Sex: ženske face vs. muške misli!
- Je li brak stvarno institucija?
- Zašto je i kako batina iz raja izašla?
- Jesu li djeca početak kraja ili kraj početka?

Čujte i počujte njegov umorni pjev! Nije labuđi, već nekako više - gavranov.

Strah, bol, tuga… i sat i pol smijeha!

---

Cijena ulaznice za ovaj nastup na BISceni: 10KM. I da – ne zaboravite da kupljena ulaznica vrijedi za piće po izboru (craft pivo ili bezalkoholno piće) nakon predstave.

Tako da - s velikim, NAJVEĆIM, osmijehom na licu vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak, 27.02.2020. u 21:30h na BIScenu jer nam u goste dolaze Peđa Bajović sa "Muškarcem"! Fakat zadnji put!

Ž i vidimo se! 

Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for Pedja Bajović na BISceni – stand-up komedija Muškarac on 27.02.2020. 21:30 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!