HYPE Festival @Stadion Solila

Date: 19 - 21/06

Location: Stadion Solila, Herceg Novi

Dubioza, Gibonni i Nele na HYPE-u u junu u Herceg Novom

 

HYPE – novi muzički festival koji će se u Herceg Novom održati od 19. do 21. juna već u premijernoj godini okupiće elitu regionalne pop, rock i rap scene. U gradu sunca, mora i cool provoda, od petka do nedjelje na bini HYPE-a trodnevni lajnap predvode Dubioza Kolektiv, Nele Karajlić i Gibonni, krem regionalne scene koji će na jednom mjestu dati idealan soundtrack za ljetovanje svim fanovima dobrog zvuka, kupanja i morske zabave.

Herceg Novi je uvijek imao imidž cool destinacije omiljene mladima i diktirao nove trendove morskog života i provoda, a HYPE festival ima ozbiljnu namjeru da ga postavi na čelnu poziciju regionalne festivalske mape, te već u prvoj godini, uz pomenute sjajne headliner-e dovodi još mnogo vrhunskih muzičkih imena. TBF, Bombaj Štampa, Who See, Letu Štuke, Urban & 4 i Brkovi, kao i brojni lokalni bendovi, zabavljaće u tri junska dana publiku novog morskog festivala!

Savršen uvod u vrelo ljeto u jednom od zvanično najljepših zaliva svijeta, upotpuniće i brojni propratni sadržaji poput nagradnih igri, umjetničkih radionica, žurki, ali i humanitarnih akcija.

 

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!