BIH COLOR FESTIVAL 2021 @Poligon (Bescarinska Zona)

Date: 20 - 21/08

Location: Poligon (Bescarinska Zona), Brčko

 Line up:
 
Main stage:
 
Divolly & Markward
Galoski
Vandal Steve
Vantiz
Wreckage
Denro
Drop Sensei
Galwaro
Miloš Stankić
MRGN MAAR
WUX
 
Hammer Stage:
Marko Nastić
Bokee
Dejan Milićević
DJ Barba
Dražen Zimonjić
Drzneday
Epano
Siniša Lukić
 
Peti regionalni festival elektronske muzike u boji - BiH Color Festival održaće se 20. i 21. avgusta na poligonu bescarinske zone u Brčkom.
 
Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične avanture i zabave.
 
Prisutne partijanere i ove godine očekuje nesvakidašnji izgled bina, kao i više od 30.000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu. Organizatori festivala trenutno pripremaju kvalitetan line-up, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje elektronske muzike, te se prve informacije o izvođačima očekuju uskoro. 
 
*Sve ulaznice kupljene prošle godine, koje nisu refundirane, važe za ovogodišnje izdanje festivala.
 
*U slučaju zabrane održavanja festivala zbog situacije sa pandemijom, organizatori festivala će omogućiti svojim posjetiocima dvije opcije. Prva je refundacija novca u cjelokupnom iznosu, a druga je da karte budu važeće i za 2022. godinu." 
-----------
 
Napomena: Boje imaju sertifikat od instituta za Javno zdravstvo RS da nisu toksične i štetne po zdravlje, ali svakako je bitno da napomenemo sljedeće stvari - Boje su pravljene od prirodnih sastojaka, te osobama koje su alergične na skrob ili prehrambene boje, ne preporučuje se kontakt sa istima. Svi učesnici festivala dolaze na vlastitu odgovornost, a organizatori se ograđuju od mogućih posljedica po zdravlje ukoliko budete ignorisali ovo uputstvo.  
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!