ANA RUCNER @H.D. herceg Stjepan Kosača

Date: 08/06

Location: H.D. herceg Stjepan Kosača, Mostar

OTKAZAN KONCERT ANE RUCNER!!!
 
Poštovani,
Ovim Vas putem obavještavamo da je koncert violončelistice Ane Rucner, koji se trebao održati u Mostaru, u H.D. Herceg Stjepan Kosača u terminu 08.06.2022. godine nažalost otkazan.  Organizator izražava žaljenje zbog otkazivanja događaja i poziva sve posjetitelje koji su kupili ulaznice za koncert Ane Rucner da ih mogu vratiti na slijedeći način:
 
Ulaznice kupljene na blagajni Kosače mogu se vratiti svakog radnog dana u vremenu od 12 do 18 sati i subotom uz prethodni dogovor na broj 063 940 584. Za povrat ulaznica kupljenih online, u sustavu www.kupikartu.ba i  na njihovim prodajnim mjestima, potrebno je javiti se na službeni email [email protected] gdje će dobiti sve potrebne informacije o povratu novca.


TERMIN  KONCERTA ANE RUCNER U KOSAČI  POMAKNUT NA 08.06.

 

 

Koncert violončelistice Ane Rucner, s posebnim gostima Hankom Paldum i Vladom Kalemberom koji se trebao održati u Mostaru, u H.D. Herceg Stjepan Kosača u terminu 17.05., održat će se u novom terminu, u utorak, 08.06. s početkom u 20h.

Do odgode termina koncerta došlo je zbog iznenadnih tehničko-organizacijskih poteškoća, te su organizatori koncerta, izvijestili o pomjeranju datuma koncerta na novi datum 08.06.

Sve ulaznice kupljene za termin 17.05. važe i za novi termin koncerta.

Ukoliko nekome ne odgovara novi termin koncerta, kupljene ulaznice na blagajni Kosače može i vratiti na mjesto na kojem su kupljene i ostvariti povrat novca. Ulaznice se mogu vratiti svakog radnog dana u vremenu od 12 do 18 sati, i subotom uz prethodni dogovor na broj 063 940 584. Za povrat ulaznica kupljenih online, u sustavu www.kupikartu.ba, potrebno je javiti se na službeni email [email protected] gdje će dobiti sve potrebne informacije o povratu novca.

ANA RUCNER 08.06. PRED MOSTARSKOM PUBLIKOM

 

 

Virtuozna violončelistica Ana Rucner održat će u utorak, 08.06. svoj koncert u Mostaru, u prostoru Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20h.

Radi se o vrhunskom glazbeno-scenskom spektaklu, na kojem će Ana Rucner po prvi puta pred mostarskom publikom predstaviti svoj novi koncertni show uz muzičke ritmove s Balkana, a na sceni će joj se pridružiti posebna gošća Hanka Paldum, rock bubnjar Marko Duvnjak i romski trubački orkestar Elvisa Bajramovića.

Premijera ovog programa održana je početkom 3. mjeseca u Sarajevu, a sada je na redu samo srce Hercegovine. Ana Rucner pred mostarsku publiku stiže po prvi puta nakon koncerta kojeg je 2015. godine održala u Kosači, a njena gošća, kraljica sevdaha Hanka Paldum,  nakon čak dvadesetogodišnje pauze. 

Publika će na predstojećem koncertu imati prilike čuti Anine rock obrade poznatih klasičnih skladbi renomiranih klasičnih skladatelja (Beethoven, Vivaldi i dr.), rock obrade poznatih filmskih tema (Pirati s Kariba, Igra prijestolja, Mombasa…), nove autorske skladbe s Aninog novog albuma (Esma, Oro Rucner, Istanbul..) i bezvremenske pjesme s naših prostora poput Čaje Šukarije,  Đelem, đelem, Ciganka sam mala i još mnoge druge. Hanka Paldum zapjevat će svoje najveće hitove poput pjesama Zelene oči, Ja te pjesmom zovem,  Ali pamtim još i druge. 

Publiku u Kosači očekuje pravi muzičko-scenski spektakl, a zanimljivo je naglasiti i da se Ana Rucner na ovom koncertu predstavlja ne samo kao kao čelistica, već i kao vokalistica koja će brojne pjesme i otpjevati.

 


Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!