RADE ŠERBEDŽIJA @BKC - SARAJEVO

Date: 02/06

Location: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

Rade Šerbedžija ponovno u Sarajevu nakon pet godina: U BKC-u predstavlja album ''Ne okreći se sine''

 

Čuveni glumac i pjevač Rade Šerbedžija vraća se u Sarajevo nakon gotovo pet godina. U Bosanskom kulturnom centru nastupit će 2. lipnja 2022. u 20 sati, u pratnji benda Zapadni kolodvor. Legenda regionalne, ali i svjetske scene, u glavnom će gradu Bosne i Hercegovine predstaviti recentni album ''Ne okreći se sine''.

Publici će izvesti poznate pjesme koje su se našle na ovom albumu u novim aranžmanima, poput 'Ostala si uvijek ista', 'Na nešto me sjeća taj grad' i 'Otkako te ne volim'. Bit će tu i starih pjesama i stihova koje su ovom plodnom i vrsnom umjetniku osebujnog glasa priskrbile kultni status.

Posljednji put karizmatični Šerbedžija je pred sarajevskom publikom nastupio u listopadu 2017. godine u Mikser Houseu, a u BKC-u je pak gostovao godinu prije, u lipnju 2016.

"Divno mi je uvijek u Sarajevu. Tu sam sa svojim prijateljima, imam ih mnogo. Uvijek je raja nekako posebna i baš se osjećam lijepo", poručio je 2017. Šerbedžija.  Partneri koncerta su hotel Colors INN, te Sarajevski kiseljak čiji je Rade ambasador, te njihova suradnja traje od davne 2011.

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!