POCKET PALMA ++ ZOI @SARTR

Date: 05/07

Location: SARTR, Sarajevo

ZOI / POKET PALMA / na Ljetnoj sceni SARTR-a

Ovogodišnja Ljetna scena SARTR-a posvećena je kulturnom otporu i promociji umjetnika sa željom, da se kroz umjetnost utiče na društvo i ukaže na sve devijacije vremena u kojem živimo.

U Sarajevskom ratnom teatru pod vedrim nebom, ZOI i Poket Palma nastupit će 5. jula 2022. u 21h koji nam na Ljetnu scenu donose osvježenje nove generacije.

ZOI publici će izvesti poznate pjesme, poput „Jasno mi je“, „Nirvana“, „Đavoli“, „Imam sve“. Upravo njena pjesma „Jasno mi je“, broji više od 16 miliona pregleda na YT. Osebujnim i nježnim glasom ova mlada umjetnica nije prestala redati hitove, čime je osvojila zaljubljenike u pop muziku.
Pocket Palma, sve uspješniji synth-pop trio čine Luka Vidović, Anja Papa i Bruno Žabek, koji ne prestaju nizati albume odlično prihvaćene od publike. Nakon vrlo uspješnog debitantskog albuma, 2021. predstavljaju i drugi pod imenom "Atomi", koji je svojom zrelošću zacementirao mjesto ovog trija na regionalnoj sceni.

Vjerujemo da ćete uživati u dašku atmosfere koncerta nove generacije koji nam na scenu unose novu pozitivnu i drugačiju energiju.

"Budna sam do kasno, jer

Luda sam konstantno, jer

Sve oko mene haos je

Već sam navikla na đavole.“


Karte:
Early bird: 15KM / prvih 100 karata /
Predprodaja: 20 KM
Na dan koncerta: 25 KM


Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!