ŽELJKO BEBEK @HERCEG Etno Selo Međugorje

Date: 14/08

Location: HERCEG Etno Selo Međugorje, HERCEG ETNO SELO

Koncert Željka Bebeka zbog nestabilnog vremena i očekivane kiše odgođen za nedjelju
 
Zbog loših vremenskih uvjeta i kiše koja je najavljena, organizatori koncerta Željka Bebeka bili su primorani koncert odgoditi za nedjelju 14.08.2022. 
 
Budući da je za nedjelju najavljeno sunčano vrijeme  bez kiše, koncert će se održati, u amfiteatru Herceg Etno sela u 21 sat.
Svi oni koji su kupili ulaznice za današnji koncert, moći će ih iskoristiti i u nedjelju.
 
A oni koji žele povrat novca za ulaznice kupljene online u sustavu kupikartu.ba ili na nekom od prodajnih mjesta kupikartu.ba trebaju se javiti do 17.08. na [email protected] radi povrata novca.
Ukoliko su ulaznice kupljene na recepciji Herceg Etno sela ili na info pultu Mepas mall-a povrat novca bit će izvršen na tim mjestima danas, sutra i u nedjelju

 

 

 ŽELJKO BEBEK –POP-ROCK IKONA NAŠIH PROSTORA!

Originalni pjevač Bijelog Dugmeta, rođeni Sarajlija koji je u svoj prvi bend Kodekse svojedobno doveo Gorana Bregovića, uistinu je najveće pjevačko ime naših prostora i jedina istinska pop-rok ikona koja traje već 40 godina! Nemoguće je pobrojati koliko je velikih koncerata u karijeri održao i koliko je puta oduševio prisutnu publiku.
 Megahitovi „Tijana”, „Oprosti mi što te volim”, „Da je sreće bilo”,  „Laku noć svirači”, „Žuta ruža”, „Jabuke i vino”, „Dabog da te voda odnijela” obilježili su njegovu solo karijeru nakon napuštanja legendarnog Bijelog dugmeta, a zapjevat će ih na predstojećem koncertu u Međugorju, uz novije uspješnice „Ono nešto naše”, „Ako voliš ovu ženu”, „Gdje sam bio”, „Ja po kafanama”, „Prvak svijeta” i mnoge druge,

Uz Željka će se publici u Međugorju po prvi puta uživo predstaviti i Bebek junior - gitarist Zvone Bebek koji je član Bebek benda!

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!