HARIS DŽINOVIĆ @Ljetna Pozornica, Ilidža

Date: 02/07

Location: Ljetna Pozornica, Ilidža, Sarajevo

Legenda bosansko-hercegovačkog folka, jedna od najvećih zvijezdi bivše Jugoslavije, Bosanac i Hercegovac, rođeni Sarajlija, „mahalac iz Ćemerline“, multiinstrumentalista i multilingvista, fenomenalni kafanski poeta... - Haris Džinović će u subotu, 02. jula 2022. godine, sa početkom u 21 sat održati solistički koncert na Ljetnoj pozornici Ilidža u Sarajevu.

 

Ovaj koncertni spektakl trajat će tri sata i namijenjen je kako građanima Sarajeva, te bh. dijaspori, koja ljeti dolazi u znatno većem broju nego ostatkom godine, tako i svim turistima koji žele da se upoznaju sa kvalitetnom bh. folk muzikom, koja je, iako narodni melos, načinjena na visokom produkcijskom nivou i sigurno ne predstavlja samo bh. kulturnu baštinu, već i muzičko naslijeđe svijeta.

Za mjesto koncerta izabrana je Ljetna pozornica Ilidža, iznimno atraktivni prostor na otvorenom, koji je sa radom započeo 60-tih godina prošlog stoljeća, a od 1964. godine je pozornica Festivala narodne muzike Ilidža.


Za koncert Harisa Džinovića u prodaju su puštene dvije vrste ulaznica.

Regularne ulaznice, za stajanje, prodaju se po cijeni od 30 KM i posjetiteljima pružaju privilegiju da uživaju u ovom trosatnom koncertnom spektaklu i vjerovatno najbitnijem muzičkom događaju, koji će ove sezone biti održan u Sarajevu.

Za one koji žele istinski, neponovlji ugođaj i da u koncertu Harisa Džinovića na Ljetnoj pozornici Ilidža uživaju u Fan Pit Zoni uz samu binu na kojoj će nastupiti Haris Džinović, tu su VIP ulaznice po cijeni od 100 KM, koje se mogu kupiti isključivo u paketu od 4 ulaznice, pa taj paket od 4 ulaznice zapravo košta 400 KM.

U cijenu paketa VIP ulaznica uračunata je rezervacija stola uz binu (nije moguće birati stolove, ali će svaki zagarantovano ponuditi kvalitetan ugođaj), meza i pića dobrodošlice, a goste u Fan Pit Zoni će služiti i profesionalni konobari.


 
Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for HARIS DŽINOVIĆ on 02.07.2022. 21:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!