HALID BEŠLIĆ @ZETRA - Juan A. Samaranch

Date: 11/03

Location: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

Armija ljubitelja pjesama Halida Bešlića u regionu konačno će moći uživati u njegovim istinskim spektaklima. 

Naša muzička zvijezda je za 11. mart zakazala veliki koncert u sarajevskoj Zetri. 

Legendarni pjevač je u ovoj dvorani posljednji koncert imao 2008. godine, a stadion Koševo je napunio 2013. godine. Sigurno je da će se i ovog puta tražiti karta više za Zetru, jer svi žele da zajedno sa Halidom pjevaju hitove "Ja bez tebe ne mogu da živim", "Miljacka", "Prvi poljubac", "Lavanda", "U meni jesen je", "Zlatne strune", "Romanija"...

Zato ako želite da budete dio ovog muzičkog spektakla na vrijeme obezbijedite karte, jer je ovo koncert koji se ne propušta, a o kojem će se dugo pričati i pisati. 

Koncerti Halida Bešlića su više od koncerata, a on bez problema puni najveće dvorane i stadione širom regiona. Muzika i pjesme su jednostavno njegov život. 

- Muzika nije profesija, muzika je nešto što se voli. U njoj ostajem do kraja – kaže Bešlić. 

Spektakl u Sarajevu svakako ima posebnu draž. To je grad u kojem živi i za koji živi i kojem je posvetio nekoliko pjesama. Stanovnici glavnog grada BiH redovno na svim feštama pjevaju njegove hitove "Sarajevo, grade moj" ili "Miljacku", a koje će  naći svoje mjesto i na repertoaru u olimpijskoj dvorani 11. marta. 

Podsjetimo, Bešlićev posljednji studijski album naziva se "Trebević" i objavljen je 2020. godine.

 
Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for HALID BEŠLIĆ on 11.03.2023. 20:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!