URBAN & 4 @Cinemas Sloga

Date: 02/12

Location: Cinemas Sloga, Sarajevo

VAŽNO OBAVJEŠTENJE! Prodaja ulaznica za koncert URBAN&4 počinje u ponedjeljak, 21.11. u 12 sati. Ulaznice će se prodavati na slijedećim lokacijama:
Prodaja ulaznica i rezervacija stolova: Sarajevo Disk Music Shop, Privredni Grad Skenderija.
Prodaja ulaznica: Biletarnice Plato Skenderija i BKC, kupikartu.ba.
Rezervacija stolova se realizuje ISKLJUČIVO direktno u shopu i moguća je uz kupovinu min. 4 ulaznice. REZERVACIJE PUTEM TELEFONA I DRUŠTVENIH MREŽA NEĆEMO PRIMATI OSIM U SLUČAJU KUPACA IZ DRUGIH GRADOVA.

Kao i, sada već davne 2019, decembar u Sarajevu obliježit će nastup Damira Urbana sa bendom, pjevača, tekstopisca i gitariste, koji već godinama rasprodaje koncerte kako u regionu tako i u našem gradu. Njegova karijera počela je daleke 1986. godine kada nastaje sastav Laufer u kojem je Damir autor tekstova, koutor muzike i vodeći vokal, a s njima objavljuje prve hitove „Budi moja voda", "Svijet za nas", "Lopov Jack" i drugi. Od 1996. počinje samostalnu karijeru tokom koje je objavio više albuma dok su njegovi hitovi „Astronaut", "Nebo“, „Black Tattoo“, „Žena dijete“, „Mala truba“ i „Odlučio sam da te volim“ postali kultne pjesme regionalne muzičke scene. Prošle godine je objavljen poslijednji album pod nazivom Lipanj, srpanj, kolovoz. 

Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for URBAN & 4 on 02.12.2022. 21:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!