DORIS DRAGOVIĆ @Dom Mladih Sarajevo

Date: 08/03

Location: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

Za Dan žena u Sarajevu dugoočekivani koncert Doris Dragović!

 

Legendarna splitska pjevačica Doris Dragović već je dugih 40 godina na domaćoj sceni, a njezini hitovi i dalje ne blijede.  Nakon dugih 20-ak godina, konačno će ponovno zapjevati u Sarajevu i to baš 8.marta, na Dan žena, Sarajlije će razveseliti koncertim spektaklom u Domu mladih.   Istinska dalmatinska diva, miljenica cijele regije i žena čiji su koncerti svojevrsne glazbene priče, još jednom će opravdati sve dodijeljene epitete koji ju prate 4 desetljeća.

 

Njezina bogata glazbena karijera, čiju obljetnicu je nedavno proslavila koncertom u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak. Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to gomile na svakom njezinom novom koncertu, gdje se uglavnom dogodi gotovo eruptivna energija.

 

Svi ljubitelji Dorisinog glazbenog puta, imat će priliku 8.marta u Domu mladih zapjevat uživo s njom neke od bezvremenskih hitova poput  “Malo mi za siću triba”, “Željo moja”, “Neću propast ja”, 'Jedini', 'Krivi ljudi', 'Zemlja i stina', 'Dajem ti srce', 'Marija Magdalena', 'Brod za nabolje'…

 

Doris se veseli ponovnom susretu sa Sarajevom i posebno joj znači susret s publikom iz ovih krajeva s kojima se nije dugi niz godina susrela, barem ne u Sarajevu. Kao i uvijek donosi punu dušu i srce puno ljubavi…

 

Službena voda je Sarajevski kiseljak, a partneri su: Triglav osiguranje, Somersby, hotel Colors Inn i Lampica.

 

Ulaznice za ovaj koncert danas su puštene u prodaju na blagajni Doma mladih i putem sustava kupikartu.ba. Ako je suditi prema ostalim koncertima, ulaznice za koncerte Doris prodaju se munjevitom brzinom, s toga požurite po svoju ulaznicu.

 

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!