SPLIĆANKE - TUZLA :: OTKAZANO @BKC - TUZLA

Date: 25/02

Location: BKC - TUZLA, TUZLA

 OTKAZANO !!!

 

 Instrukcije za povrat sredstava:

- Za karte kupljene online potrebno je poslati kratki zahtjev na [email protected]

- Za karte kupljene na nekom od naših prodajnih mjesta potrebno je dostaviti na [email protected] fotografiju ili sken ulaznica, puno ime i prezime, uz transakcijski broj računa na koji povrat može biti izvršen



„Splićanke“  dolaze u Tuzlu

Popularne „Splićanke“ dolaze 25. februara u BKC u Tuzli. Predstava će početi u 20 sati, a karte možete kupiti preko sistemu kupikartu.ba i blagajni BKC-a.

 

Cabaret predstava koju je do sada pogledao preko 16000 gledatelja samo u Splitu, izaziva osmijehe publici gdje god se ona održala.

Hit predstava s izvrsnom glumačkom postavom prema tekstu i u režiji jedinstvenog Ivana Lea Leme, sastoji se od pet stand-up monologa odnosno ispovjednih priča Splićanki, ispričanih na prepoznatljivo komičan način kroz pjesmu, glumu, pa čak i striptiz. Glumačku postavu čine Ana GruicaNada KovačevićLidija FlorijanMia Vladović i odnedavno Ana Uršula Najev. Ukratko, pet žena se susreću, a gdje drugo nego na Zavodu za zapošljavanja i svaka od njih priča kako su došle tu gdje jesu.

Kroz oštru ironiju i društvenu satiru Lemo nam prikazuje Split danas. Tim se pristupom pomalo ruga ponašajnim šablonama, društvenoj isključivosti, instant 'mudrosti' coelhovskog tipa, ali i tom pomalo provincijskom duh kako smo u svemu 'naj', a istovremeno ne podnosimo nikoga tko strši i skloni smo ismijavanju i osudi te konstantne opterećenosti s društvenoj pripadnost odnosno „šta će svit reć“.

Iako je najavljena i posljednja izvedba predstave, cabaret „Splićanke“ izazvala je toliko veliki interes publike da se na njezin zahtjev nastavlja i dalje prikazivati, što je dodatni pokazatelj uspješnosti predstave i činjenice da GKM Split ima još jedan HIT.

  

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!